Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προσκλήσεις σε συνέδρια και εκδηλώσεις‏ - Γρηγόρης Ζαρωτιάδης



Φίλες, -οι, Συναδέλφισσες -οι,


με το παρόν σας ενημερώνω και σας καλώ να μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας στις ακόλουθες εκδηλώσεις / συνέδρια:

- Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Ελλάδα: Μελετώντας το Παρελθόν Σχεδιάζουμε το Μέλλον», την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Νοέμβριου, στο κτίριο Κ.Ε.Δ.Ε.Α του ΑΠΘ (3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη). Το συνέδριο διοργανώνεται από Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της

Εταιρείας Οικονομολόγων Θεσσαλονίκης και της Ερευνητικής Ομάδας Πολιτικής Οικονομίας του ΑΠΘ. (Επισυνάπτεται σχετική πρόσκληση, και το πρόγραμμα του συνεδρίου, περαιτέρω πληροφορίες στην εξής ιστοσελίδα:http://recproduction.weebly.com/)

- Παρουσίαση Βίβλίου Νίκου Ιγγλέση, "Η Επανάσταση του 
GREXIT", την Τρίτη 1/12/2015 στις 18:00 στο Πολιτισμικό Κέντρο "ΑΛΕΞΑΝΔΟΣ" (Εθν. Άμυνας 1), με εισηγητές τους Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Αναπ. Καθηγητή και Επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και την Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

- Εσπερίδα με θέμα "Ανεργία και Οικονομική Ανάπτυξη" με εισηγητές τους Κων/νο Καρφάκη, Καθηγητή Τμ. Οικονομικών Επιστημών του ΠαΜακ, τον Μωυσή Σιδηρόπουλο, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και τον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, Αναπλ. Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Η εσπερίδα διοργανώνεται για την Πέμπτη 3/12/2015 στις 19:οο από το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου (ΙΜΧΑ) και φιλοξενείται στο αμφιθέταρο του Ιδρύματος, Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 31Α. Συντονίζει ο Πρόεδρος του Ιδρύματος και πρώην Πρύτανη του ΠαΜακ, καθηγητής Ιωάννης Τσεκούρας.

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Αναπλ. Καθηγητής
Τμ. Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...