Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Τσίπρας προς τους νέους σε ηλικία υπουργούς: «Η κοινωνία περιμένει να φέρετε το νέο στην διακυβέρνηση»


Με τους νεότερους σε ηλικία υπουργούς συναντήθηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Αφού τελείωσε το τελετουργικό για τους νέους υπουργούς, υφυπουργούς και αναπληρωτές, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τους νεότερους σε ηλικία που αναλαμβάνουν τα απαιτητικά χαρτοφυλάκια.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι επόμενες κινήσεις σε κάθε ένα από τα υπουργεία, με τον Αλέξη Τσίπρα να τους τονίζει πως θα αντιμετωπίσουν μεγάλες προκλήσεις για τις οποίες θα πρέπει να επιδείξουν θάρρος στην άσκηση των καθηκόντων τους.


«Η κοινωνία περιμένει να κομίσετε το νέο, όχι μόνο με την ηλικία σας, αλλά και με την πρακτική σας στην άσκηση της διακυβέρνησης», είπε απευθυνόμενος στους νέους υπουργούς ο Αλέξης Τσίπρας.

http://www.koutipandoras.gr/article/tsipras-pros-toys-neoys-se-hlikia-ypoyrgoys-h-koinwnia-perimenei-na-ferete-to-neo-sthn-diakybernhsh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...