Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Κουτσούμπας για Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς: «Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!»

Τη στήριξη του ΚΚΕ στους εργαζόμενους «που διεκδικούν μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων τους», με αφορμή τη σημερινή Πανελλαδική Μέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς, εξέφρασε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά!», επισημαίνει ο κ. Κουτσούμπας, σύνθημα που είναι και το κεντρικό των εργαζομένων για τη σημερινή Πανελλαδική Ημέρα Δράσης στους χώρους δουλειάς. 
Στη δήλωσή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρει:

«Σήμερα, μέρα πανελλαδικής δράσης στους χώρους δουλειάς, ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των εργαζομένων που συνεχίζουν να διεκδικούν μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων τους, με τους εργαζόμενους που φωνάζουν: "Πληρώσαμε πολλά – δεν θα πληρώσουμε ξανά".
Απαιτούμε να καταργηθούν όλα τα δήθεν “έκτακτα” αντεργατικά μέτρα που μέσα στην πανδημία πέρασαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου για να φορτώσουν ξανά τα βάρη της κρίσης στο λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...