Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

“Βόμβα” Πατούλη: Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ κλέφτη & ψεύτη

Αποστάσεις από τη σημερινή ΝΔ αλλά και από τις κυβερνήσεις του κόμματός του στο παρελθόν κρατάει σε συνέντευξή στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Συγκεκριμένα, όταν ερωτάται αν είναι «πάντα με τη Νέα Δημοκρατία», λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι αυτοδιοίκηση και λέγομαι Πατούλης. Γιατί μου μειώνετε τη διεισδυτικότητα;». Παράλληλα ασκεί έντονη κριτική σε αυτούς που νομοθετούν και, τονίζει ότι για την κρίση φταίνε όλες οι κυβερνήσεις. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ποια
κυβέρνηση θεωρεί ότι έχει περισσότερες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση, είναι κατηγορηματικός: «Όλες. Μεταξύ κλέφτη και ψεύτη, εκλέγουν τώρα τον ψεύτη», τονίζει, αφήνοντας υποννοούμενα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, παρότι επισημαίνει ότι «μόνο αν υπάρξει αποκέντρωση του κράτους και εφαρμοστεί η έννοια του Δήμου-Κράτους, η χώρα θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης», στην ουσία αυτοπροτείνεται για την κεντρική πολιτική σκηνή. Συγκεκριμένα, όταν ερωτάται αν επιθυμεί ρόλο στην κεντρική κυβέρνηση, λέει χαρακτηριστικά και μάλιστα αναφερόμενος στον εαυτό του σε πρώτο πληθυντικό (!): «Στη Διοίκηση είμαστε πάνω από 40 χρόνια, σε διάφορες θέσεις. Θεωρώ πως εμπειρία υπάρχει».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/vomva-patouli-oi-polites-kalountai-na-epilexoun-metaxi-klefti-psefti/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!