Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ανακοινωθέν του Eurogroup για τη συμφωνίαΤην επίτευξη κατ' αρχήν συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση και την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων των Θεσμών στην Αθήνα, τονίζει στην επίσημη ανακοίνωσή του το Eurogroup, σε σχέση με το ελληνικό ζήτημα.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι: «Το Eurogroup ενημερώθηκε για τις εξελίξεις των συνεχών διαπραγματεύσεων μεταξύ Κομισιόν, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ESM και της ελληνικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα.  Οι Θεσμοί και οι ελληνικές αρχές έφθασαν σε συμφωνία για τα βασικά θέματα των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η δεύτερη αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος, κάτι που είναι απαραίτητο προκειμένου να εκταμιευθεί επιπλέον
χρηματική βοήθεια προς την Ελλάδα. Η συμφωνία περιλαμβάνει το μέγεθος, τον χρόνο εφαρμογής και την ακολουθία των μεταρρυθμίσεων.
Οι Θεσμοί θα συνεχίσουν τις συζητήσεις σε τεχνικό επίπεδο στην Αθήνα το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (SLA)».
http://www.enikonomia.gr/economy/148946,to-anakoinothen-tou-eurogroup-gia-ti-symfonia.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!