Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα καταστήματα, εστιατόρια και πώληση δωματίων από το Hilton

Τη δημιουργία πολυτελών προς πώληση κατοικιών, νέων εμπορικών καταστημάτων καθώς και χώρων εστίασης και αναψυχής περιλαμβάνει το επενδυτικό σχέδιο που θα υλοποιηθεί στο Hilton Aθηνών από τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία Home Holdings.

Το σχέδιο περιγράφεται επιγραμματικά στην έκθεση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση που κατέθεσε η Home Holdings για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. προκειμένου στη συνέχεια να «αποσύρει» την εταιρεία από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία προσβλέπει στην ανάπλαση του ακινήτου που στεγάζει το Hilton με την ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχείου και τη μερική αλλαγή της χρήσης του.

Ειδικότερα, σχεδιάζει τη μετατροπή μέρους από την υπάρχουσα δομημένη επιφάνεια σε ιδιωτικές κατοικίες (condominia) στο πλαίσιο του νόμου για τα ξενοδοχεία συνιδιοκτησίας καθώς και τη μετατροπή μέρους των χώρων συμπληρωματικών χρήσεων όπως κυρίως δημόσιους και συνεδριακούς σε εμπορικά καταστήματα λιανικής και εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής. Παράλληλα, εξετάζει τη μερική ή ολική εκμετάλλευση του υπολοίπου συντελεστή δόμησης για παρόμοιες χρήσεις εφόσον υπάρχει σχετική δυνατότητα. Στο μεταξύ εντός του 2018 λήγει η σύμβαση διαχείρισης για το ξενοδοχείο με τη Hilton. Στον σχεδιασμό των νέων ιδιοκτητών περιλαμβάνεται και η επιλογή διαχειριστή του αναβαθμισμένου ξενοδοχείου και των διαμερισμάτων μεταξύ εταιρειών οι οποίες διαθέτουν σήματα διεθνούς εμβέλειας συμπεριλαμβανομένης της Ηilton International.

Σημειώνεται ότι η Home Holdings S.A. που απέκτησε στα τέλη του 2016 το Ηilton ανήκει στην εταιρεία ΤΕΜΕΣ Α.Ε. ιδιοκτήτρια της Costa Navarino και στη D-Marine Investments Holding BV η οποία ελέγχεται από τον τουρκικό όμιλο Dogus. Η D-Marine συμμετέχει, επίσης, στην Ελλάδα με ποσοστό 100% στην εταιρεία Dogus Hellas S.A. με 99%, στις G Medmarinas Management, Lefkas Marina S.A. και Gouvia Marina S.A. και με 74,3% στη Zea Marinas S.A.

http://www.kathimerini.gr/905692/article/oikonomia/epixeirhseis/nea-katasthmata-estiatoria-kai-pwlhsh-dwmatiwn-apo-to-hilton

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!