Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσλαμβάνει 2.338 άτομα μαμούθ που θα πληρώνονται από τη ΔΕΗ!

Oι χαυλιόδοντες και τα άλλα προϊστορικά ευρήματα που έχουν κατά καιρούς εντοπιστεί στα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ… βρίσκονται πίσω από τις αθρόες προσλήψεις -2.338 άτομα!- που ενέκρινε με «εξαιρετικά επείγουσα» απόφαση η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και οι οποίες θα πρέπει να πληρωθούν από τη ΔΕΗ, παρά τα τεράστια οικονομικά της προβλήματα! Σύμφωνα με την απόφαση οι προσλήψεις αφορούν σχέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χρονικής διάρκειας έως οκτώ μήνες σε υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήρων και Πολιστιστικής Κληρονομιάς. Στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι οι θέσεις θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από τη ΔΕΗ και αφορούν δύο συγκεκριμένες εφορείες
αρχαιοτήτων, της Φλώρινας και της Κοζάνης. Οι ειδικότητες αφορούν 1.840 εργάτες, 319 αρχαιολόγους, καθώς και αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, συντηρητές αρχαιοτήτων, τοπογράφους, φύλακες κ.λπ. Οπως εξηγούν από τη ΔΕΗ, η υποχρέωση διεκπεραίωσης των συγκεκριμένων εργασιών με πληρωμή από την εταιρεία, ξεκινά από νόμο του 2002, ο οποίος υποχρεώνει όποιον βρει προϊστορικά ευρήματα στους χώρους του να πληρώσει για τις ανάλογες εργασίες.
Μετά τα διάφορα ευρήματα που έχουν εντοπιστεί στα ορυχεία της ΔΕΗ -σχετικά πρόσφατη ήταν η ανακάλυψη δύο χαυλιόδοντων μήκους περίπου 2,5 μέτρων στη Μεγαλόπολη- η εταιρεία έχει κατά καιρούς προχωρήσει σε ανάλογες εργασίες και έχει προϋπολογίσει ποσά για τις πληρωμές όπως π.χ. 900.000 ευρώ για την Καρδιά, 1,5 εκατ. ευρώ για το ορυχείο της Μαυροπηγής, 2,5 εκατ. ευρώ στο Αμύνταιο κ.λπ.
Κύκλοι της ΔΕΗ πρόσθεταν ότι οι προσλήψεις δεν πρόκειται να γίνουν ταυτόχρονα, ότι κατανέμονται στα χρόνια, ότι πολλές αφορούν συμβάσεις τριμήνου και ότι θα προχωρούν ανάλογα με τον προγραμματισμό και τα κονδύλια που διαθέτει η εταιρεία.


http://fimotro.gr/2017/04/20/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-2-338-%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B8-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!