Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γεννηματά: «Ο Βενιζέλος κράτησε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό στα πολύ δύσκολα»

«Θέλω την ευρύτερη δυνατή κοινοβουλευτική και λαϊκή υποστήριξη σε μία κυβέρνηση που θα υλοποιήσει επιτέλους μία εθνική γραμμή για τον τόπο» είπε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ραδιόφωνο του realfm τονίζοντας πως: «Το “φύγε εσύ, να έρθω εγώ, να γίνω πρωθυπουργός” μεγαλώνει τα μέτρα, μεγαλώνει το πακέτο, μεγαλώνει τις δυσκολίες που έχει να συναντήσει μπροστά του ο ελληνικός λαός».
Διευκρινίζοντας περαιτέρω τι εννοεί τόνισε πως: «Εγώ μιλάω σε πλαίσιο αρχής και το πλαίσιο που πρέπει να υπάρξει, για να βγει η χώρα από την κρίση, είναι η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση για να υλοποιηθεί μία εθνική γραμμή και αυτή η εθνική γραμμή δεν μπορεί να είναι παρά μία εναλλακτική πρόταση στα διαρκή μέτρα που φέρνει ο κ. Τσίπρας στην πλάτη του ελληνικού λαού. Εμείς αυτό επεξεργαζόμαστε σήμερα. Τεκμηριώνουμε την πρότασή μας
για το σχέδιο “Ελλάδα” που είναι ένα εθνικό σχέδιο που αφορά την ανάπτυξη, το νέο παραγωγικό μοντέλο, πιλοτικά αναπτυξιακά πρότζεκτ σε κάθε περιφέρεια που θα λειτουργήσουν ως ατμομηχανή για να γίνουν οι αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν και στην οικονομία και στην φορολογία και στη δικαιοσύνη και στο κοινωνικό κράτος».
Όσον αφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τις σχέσεις τους η κ. Γεννηματά τόνισε πως: «Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέσεις μας. Αυτή τη στιγμή για μένα προτεραιότητα έχει η ενότητα του χώρου. Ο κ. Βενιζέλος είναι ένα ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο άνθρωπος που κράτησε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό στα πολύ δύσκολα και αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια και πρέπει όλοι να συμμετέχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια».
http://www.kathimerini.gr/904810/article/epikairothta/politikh/gennhmata-o-venizelos-krathse-to-pasok-zwntano-sta-poly-dyskola

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!