Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντίξον: Η Ελλάδα πιθανώς θα χρειαστεί και 4ο πρόγραμμα

Η Ελλάδα ενδεχομένως θα χρειαστεί και τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας, εκτιμά ο Βρετανός δημοσιογράφος, Χιούγκο Ντίξον, σε άρθρο του στο πρακτορείο Reuters. 
 Παρότι εκτιμά ότι Αθήνα και δανειστές θα καταλήξουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης, προβλέπει ότι το 2018 θα συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο βοήθειας.   «Παρά το εμπόδιο των συντάξεων, η Ελλάδα πιθανώς θα λάβει την επόμενη δόση των χρημάτων» τονίζει χαρακτηριστικά.    «Άλλα έτσι θα καταφέρει μόνο να αγοράσει χρόνο έως τα μέσα του 2018» σπεύδει να προσθέσει. «Τότε θα έρθουν ακόμη πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις και ενδεχομένως, ένα νέο πρόγραμμα» καταλήγει. 

http://www.naftemporiki.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!