Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Χουντής στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο «Ζούμε από το 2010 σε έναν μόνιμο εκβιασμό.

  • Νίκος Χουντής: Για να αναπνεύσει ο λαός πρέπει να έρθει σε ρήξη με τις πολιτικές των μνημονίων
  • «Για να αναπνεύσει ο ελληνικός λαός πρέπει να έρθει σε ρήξη με τις πολιτικές των Μνημονίων και της Τρόικα»
  • «Όσοι ζητάτε το κλείσιμο της αξιολόγησης, ζητάτε περικοπές εισοδημάτων και συντάξεων»
Επίθεση κατά των πολιτικών δυνάμεων και των Θεσμών που ζητούν, υποκριτικά, το κλείσιμο της αξιολόγησης για το καλό της Ελλάδας, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής, στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.  Πιο συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε ότι,» Όσοι
ζητούν να κλείσει η αξιολόγηση, δήθεν για το καλό της Ελλάδας, στην ουσία ζητούν νέες μειώσεις των συντάξεων, νέες μειώσεις εισοδημάτων μέσω του αφορολόγητου, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων» και συνέχισε σημειώνοντας ότι,
»Δανειστές και ελληνικές κυβερνήσεις που εφαρμόζουν τα μνημόνια, πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών για την αποτυχία ενός προγράμματος που βυθίζει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό«.


Καταλήγοντας, ο Νίκος Χουντής υπογράμμισε ότι,»Το θέμα δεν είναι να κλείσει η 2η αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου.Το θέμα είναι να μπει φρένο σε αυτές τις πολιτικές, σε ρήξη με τη λιτότητα και τους εκβιασμούς της Ευρωζώνης, για να μπορέσει να αναπνεύσει ο ελληνικός λαός«.
Ακολουθεί η πλήρης παρέμβαση του Νίκου Χουντή:
«Κύριε Επίτροπε,
Όσοι ζητούν να κλείσει η αξιολόγηση, δήθεν για το καλό της Ελλάδας, στην ουσία ζητούν νέες μειώσεις των συντάξεων, νέες μειώσεις εισοδημάτων μέσω του αφορολόγητου, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων.
Ο ελληνικός λαός από το 2010 ζει σε έναν μόνιμο εκβιασμό.
Δανειστές και ελληνικές κυβερνήσεις που εφαρμόζουν τα μνημόνια, πετούν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών για την αποτυχία ενός προγράμματος που βυθίζει στη φτώχεια και στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.
Μας είπατε, μας λέτε, ότι αν μειώσουμε τις συντάξεις, ξεπουλήσουμε το δημόσιο πλούτο,υποτιμήσουμε την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας, θα ανακάμψουμε.


Αντί αυτού, με την εφαρμογή των πολιτικών της Τρόικα και της Ευρωζώνης, έχουμε:τεράστια απώλεια εισοδημάτων, τη μεγαλύτερη ανεργία στην ΕΕ, μετανάστευση 500.000 νέων επιστημόνων, αύξηση του δημοσίου χρέους.
Το θέμα δεν είναι να κλείσει η 2η αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου.
Το θέμα είναι να μπει φρένο σε αυτές τις πολιτικές, σε ρήξη με τη λιτότητα και τους εκβιασμούς της Ευρωζώνης, για να μπορέσει να αναπνεύσει ο ελληνικός λαός».
Μπορείτε να δείτε την παρέμβαση του Νίκου Χουντή, στο ακόλουθο link:

http://papaioannou-giannis.net/2017/04/05/%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B6%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...