Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τάσεις διάλυσης στην Ένωση Κεντρώων

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Διαλυτικά φαινόμενα επικρατούν στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων λόγω της επιλογής του προέδρου της Βασίλη Λεβέντη να κρατήσει τον φορέα ως έναν προσωποπαγή, δίχως σοβαρά στελέχη και με πειθήνιους βουλευτές, οργανισμό.
Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά που έδεινε εγκυρότητα στο κόμμα και ο οποίος θα ιδρύσει τον δικό του φορέα με στόχο να συνομιλήσει με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πηγές του newmoney.gr αναφέρουν πως σε καθεστώς διάλυσης βρίσκονται και οι οργανώσεις της Ένωσης Κεντρώων στη βόρεια Ελλάδα. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρεις διαφορετικές τάσεις, με μόνο μια εξ
αυτών να στηρίζει τον κ. Λεβέντη και τις άλλες δύο να συνομιλούν είτε με τον κ. Καρρά είτε να κοιτάζουν προς άλλα κόμματα.
Αιτία των προβλημάτων είναι το γεγονός πως ο πρόεδρος του κόμματος λειτουργεί δίχως να δίνει το λόγο στους βουλευτές του και ετοιμάζοντας τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη για διάδοχο του παρά το ότι για 30 χρόνια κατηγορούσε την οικογενειοκρατία.
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/319856-taseis-dialisis-stin-enosi-kentroon

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!