Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Τάσεις διάλυσης στην Ένωση Κεντρώων

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Διαλυτικά φαινόμενα επικρατούν στο κόμμα της Ένωσης Κεντρώων λόγω της επιλογής του προέδρου της Βασίλη Λεβέντη να κρατήσει τον φορέα ως έναν προσωποπαγή, δίχως σοβαρά στελέχη και με πειθήνιους βουλευτές, οργανισμό.
Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά που έδεινε εγκυρότητα στο κόμμα και ο οποίος θα ιδρύσει τον δικό του φορέα με στόχο να συνομιλήσει με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πηγές του newmoney.gr αναφέρουν πως σε καθεστώς διάλυσης βρίσκονται και οι οργανώσεις της Ένωσης Κεντρώων στη βόρεια Ελλάδα. Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή λειτουργούν τρεις διαφορετικές τάσεις, με μόνο μια εξ
αυτών να στηρίζει τον κ. Λεβέντη και τις άλλες δύο να συνομιλούν είτε με τον κ. Καρρά είτε να κοιτάζουν προς άλλα κόμματα.
Αιτία των προβλημάτων είναι το γεγονός πως ο πρόεδρος του κόμματος λειτουργεί δίχως να δίνει το λόγο στους βουλευτές του και ετοιμάζοντας τον γιο του Μάριο Γεωργιάδη για διάδοχο του παρά το ότι για 30 χρόνια κατηγορούσε την οικογενειοκρατία.
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/319856-taseis-dialisis-stin-enosi-kentroon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και στο τέλος χάνει η Ελλάδα

του   Θάνου Καμήλαλη Τους τελευταίους μήνες, τα «συγχαρητήρια» της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση δίνουν και παίρνουν, όπως επίση...