Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Σχετικά με την επανέκδοση του Συνταγματικού Δικαίου του Δημήτρη Τσάτσου

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου / Ίδρυμα Θ. και Δ. Τσάτσου πήρε την εξαιρετική πρωτοβουλία να επανεκδώσει ψηφιακά, με ελεύθερη πρόσβαση, τους τρεις τόμους του Συνταγματικού Δικαίου του Δημήτρη Τσάτσου. Πρόκειται για θεμελιώδες έργο διαρκούς αναφοράς στη βιβλιογραφία που τώρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το έχει ψηφιακά στη διάθεση του χάρη στη θαυμάσια αυτή πρωτοβουλία του ΚΕΣΔ και του Ξενοφώντα Κοντιάδη που το διευθύνει.

Παραθέτω τον πρόλογο μου στην ψηφιακή αυτή επανέκδοση. Ο πρόλογος περιλαμβάνεται στον πρώτο τόμο αλλά αναφέρεται στο σύνολο του έργου.

Παραθέτω επίσης την επίσημη ανακοίνωση του ΚΕΣΔ για την κυκλοφορία του έργου όπου μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει τους συνδέσμους για να διαβάσει ή να αποθηκεύσει το έργο.

Πρόλογος του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ψηφιακή επανέκδοση του Συνταγματικού Δικαίου του Δημήτρη Τσάτσου:

https://www.evenizelos.gr/books-studies/forewordbooks/6768-prologos-ev-venizelou-sto-syntagmatiko-dikaio-tou-d-tsatsou.html?

Η ανακοίνωση του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου / Ιδρύματος Τσάτσου:

https://www.epoliteia.gr/e-books/2022/11/23/syntagmatiko-dikaio-a-kai-b-tomos-dimitris-th-tsatsos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...