Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται πλήρης απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας

«Πρόθεσή μας είναι, χωρίς καθυστερήσεις, να απελευθερώσουμε πλήρως την αγορά ενέργειας και να πάμε το συντομότερο δυνατό στο target model, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες και τους πολίτες», επεσήμανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του περιπτέρου της ELPEDISON στη ΔΕΘ.

«Η ELPEDISON και οι υπόλοιπες επιχειρήσεις στον χώρο της ενέργειας είναι δικές μας επιχειρήσεις, γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας,εξυπηρετούν τους Έλληνες καταναλωτές και συμβάλλουν στην ανάπτυξη», πρόσθεσε ο υπουργός.



Κατά τον χαιρετισμό του, ο διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON, Νικόλαος Ζαχαριάδης, ανέφερε ότι «Η ELPEDISON αποτελεί την πρώτη εταιρεία η οποία δημιούργησε μονάδες συνδυασμένου κύκλου στην Ελλάδα, κατέχει το 5% της εγκατεστημένης ισχύος και ουσιαστικά της εγχώριας παραγωγής. Οι πελάτες μας έχουν ξεπεράσει τους 170.000 και είμαστε, σήμερα, ο μεγαλύτερος προμηθευτής μετά τη ΔΕΗ. Διακινούμε το 10% του αερίου στην Ελλάδα και, για το 2019, το 15% του LNG (Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου)». Επίσης, υπογράμμισε ότι «Η ELPEDISON εισέρχεται στην ηλεκτροκίνηση και ήδη παρέχουμε ολοκληρωμένες καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο υφυπουργός Ενέργειας Γ. Θωμάς ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Κλ. Μανδαλιανός καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, Φορείς, Συνεργάτες, Πελάτες και Εργαζόμενοι της Εταιρίας.


Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ELPEDISON έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Εταιρεία και το έργο της καθώς και για το νέο τομέα υπηρεσιών Ηλεκτροκίνησης & Ηλεκτροφόρτισης ELPEDISON DriveGreen αλλά και να δουν από κοντά τον «έξυπνο» φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων, για χρήση σε οικιακούς πελάτες ELPEDISON.

Ακόμη, μέσω του εταιρικού της περιπτέρου η Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μέσω του οποίου η ELPEDISON, για τη συμμετοχή κάθε επισκέπτη, συγκεντρώνει ένα ποσό που, στο τέλος της Έκθεσης, θα δοθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη του έργου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...