Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Απεργούμε - ΣΗΜΕΡΑ

Πάμε δυνατά! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα! Δες την υπενθύμιση για το πώς μπορείς να συμμετέχεις στην απεργία για το κλίμα, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι:


Φίλοι και φίλες,

Ήρθε η στιγμή…

Σήμερα, εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες σε όλο τον κόσμο θα απέχουν απ’ το σχολείο για να βγουν στους δρόμους. Θα είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα που έγινε ποτέ από μαθητές!

Και ζητούν τη στήριξη όλων μας!

Ίσως κάποιοι να μην μπορούμε να παραβρεθούμε στις σημερινές πορείες. Αλλά όπου κι αν

βρισκόμαστε στον κόσμο, μπορούμε να συμμετέχουμε σ’ αυτή την ιστορική για τον πλανήτη μας κινητοποίηση. Δες πώς:


1Λάβε μέρος εξ αποστάσεως! Οργάνωσε μια συνάντηση αλληλεγγύης με φίλους, συγγενείς ή συναδέλφους. Κι αν δεν βρίσκεις κανέναν να έρθει, δεν πειράζει! Αυτό το κίνημα ξεκίνησε με την Γκρέτα Τούνμπεργκ να διαδηλώνει μόνη της.

Μην ξεχάσεις να φτιάξεις ένα πλακάτ :)

2Βγάλε μια φωτογραφία απ’ τη δράση σου και δημοσίευσέ την στο Avaaz climate hub! Μπορείς να την τραβήξεις στο σπίτι σου, στη δουλειά σου ή κάπου έξω – ίσως μπροστά από κάποιο δημόσιο κτίριο στην πόλη σου.

Αν θέλεις να δημοσιεύσεις τη φωτογραφία σου και στα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποίησε τα hashtags: #ClimateStrike #ClimateHope



3Στείλε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας για τον υπέροχο πλανήτη μας. To Avaaz θα κοινοποιήσει τις φωτογραφίες μας σε βασικούς ηγέτες στα πλαίσια της εκστρατείας πίεσης για να λάβουν έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης.


ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ


Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης έδωσε άδεια στους μαθητές της πόλης να απέχουν απ’ τα μαθήματα για να διαδηλώσουν στους δρόμους με την Γκρέτα. Η κινητοποίηση θα είναι τεράστια, και θα γίνει καθώς οι ηγέτες του κόσμου θα καταφτάνουν στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα.

Αλλά για να μεταβεί η παγκόσμια οικονομία σε 100% καθαρή ενέργεια, χρειάζονται οι φωνές όλων μας.

Δείξε τη στήριξή σου στους μαθητές που απεργούν για το κλίμα! Ανέβασε τη φωτογραφία σου και το μήνυμά σου για να το μοιραστείς με όλο το κίνημα του Avaaz. Ας δείξουμε ότι αυτή η παγκόσμια κινητοποίηση έχει στήριξη από κάθε γωνιά του πλανήτη:

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ


Το κίνημά μας έχει πρωτοστατήσει στις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έγιναν ποτέ για το κλίμα. Και δεν θα σταματήσουμε όσο ο πλανήτης μας απειλείται απ’ την κλιματική καταστροφή. Ξέρουμε τι βήματα πρέπει να γίνουν – τώρα είναι στο χέρι μας να πιέσουμε τις κυβέρνησης μας να τα κάνουν.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,

Christoph, Rewan, Morgan, Nataliya, Aloys, Bert και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...