Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Κατσώτης: «Να μειωθεί το εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες»

Φτηνές αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες θα καλύπτουν τις ανάγκες μετακίνησης του λαού ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, με αφορμή τον διορισμό της νέας ηγεσίας της εταιρείας «Αττικό Μετρό».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσώτης ανέφερε ότι «πρέπει να μειωθεί το εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών, να καλυφθούν τα κενά με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και να ανανεωθεί ο στόλος των λεωφορείων», ενώ σημείωσε ότι «η κατάσταση είναι άσχημη με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη αύξησης της
κρατικής χρηματοδότησης».
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής έδειξε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός της κυβέρνησης για μείωση των εισιτηρίων και επικεντρώθηκε στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και τις καθυστερήσεις που διαπιστώνονται, επαναλαμβάνοντας πως το νέο χρονοδιάγραμμα τοποθετεί την έναρξη της λειτουργίας την άνοιξη του 2023.
Η κυβέρνηση πρότεινε για τις θέσεις του προέδρου του ΔΣ και του διευθύνοντος συμβούλου της «Αττικό Μετρό ΑΕ» τους Νίκο Ταχιάο και Νίκο Κουρέτα. «Παρών» ψήφισε το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...