Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Γερμανία: Πολιτικός σεισμός η αναμενόμενο; KB

Αναφέρομαι στις Γερμανικές εκλογές και στο 13,5% του AfD και την είσοδο του στη βουλή. Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Θυμηθείτε 1928 με το που σκάει μύτη η κρίση του 1929 πάλι το ίδιο ποσοστό από το πουθενά.
Στα χρόνια της κρίσης και συγκεκριμένα από το 2010 έως σήμερα η Γερμανία αύξησε το ΑΕΠ της κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες. Η αύξηση αυτή προέκυψε σε βάρος των χωρών του της ευρωζώνης. Δεκάδες χιλιάδες επιστήμονες μετανάστευσαν από τον νότο στη Γερμανία και (με μηδενικό κόστος) προσφέρουν κάποια δισεκατομμύρια στο ΑΕΠ της.
Που πήγε αυτή η ανάπτυξη; Ωφελήθηκε απ' αυτήν ο Γερμανός πολίτη; σαφώς και ΟΧΙ.
Τα παρακάτω στοιχεία το αποδεικνύουν:
Σήμερα το 16% περίπου των Γερμανών ζουν στα όρια και κάτω από τα όρια της φτώχειας.
2.5 εκατομμύρια παιδιά ζουν στα όρια της φτώχειας.
Η ανεργία αγγίζει το 6% του πληθυσμού. Μειώθηκε κατά τι μας λένε αλλά δεν μας λένε οτι αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των εργαζομένων που εργάζονται με συνθήκες ευέλικτης εργασίας με μισθούς πείνας (300-500 ευρώ το μήνα). 8-10 εκατομμύρια Γερμανοί εργάζονται κάτω απ αυτό το καθεστώς (και μία ώρα να δουλεύει κάποιος ημερησίως δεν θεωρείται άνεργος). Η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία αυξάνεται συνεχώς.
400.000 σπίτια χωρίς ρεύμα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το 2015 εστάλησαν πάνω από 6 εκατομμύρια ειδοποιητήρια διακοπής ρεύματος σε πολίτες.
Η διαφθορά και η διαπλοκή οργιάζει !!!!
Τέλος να μην αναφέρω έκθεση του υπουργείου οικονομικών που ζητάει εδώ και τώρα μέτρα γιατί σε μερικά χρόνια το χρέος της Γερμανίας δεν θα είναι βιώσιμο.
Τα συμπεράσματα δικά σας....  Γράφει ο Active Citizen Cris

http://www.koutiblog.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άρχισε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Αυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τις φορολογικές δηλώσεις για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2023 άρχισε να «υποδέχεται» από χθες το βράδυ και μέχρι τις 26 Ιουλίου το taxi...