Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν συμφωνεί με τις προτάσεις του Ν. Αλιβιζάτου ο Α. Πόντας

Τη διαφωνία του με τις προτάσεις που διατύπωσε προς όλους τους υποψηφίους ο πρόεδρος της ανεξάρτητης επιτροπής Νίκος Αλιβιζάτος εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Απόστολος Πόντας.
Απαντώντας στον κ. Αλιβιζάτο για την πρότασή του να συγκληθεί σύσκεψη των υποψηφίων, ο κ. Πόντας ανέφερε: «Το μόνο θεσμικό όργανο για τη λήψη αποφάσεων περί του τρόπου διεξαγωγής των εκλογών και της διευκρίνισης του πρωτοκόλλου της διαδικασίας είναι η Επιτροπή σας και μόνον αυτή. Δεν νομιμοποιείται εξ ουδενός γεγονότος ή εντολής να λειτουργήσει ή να υπάρξει όργανο υποψηφίων».

Παράλληλα, κατέστησε γνωστό, ότι δεν προτίθεται να παραστεί σε κανένα άτυπο όργανο υποψηφίων, καθώς, όπως σημείωσε, «κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο προς την κανονικότητα και αλλότριο προς τη βούληση μου να παραμείνω πιστός και ακόλουθος ως προς τους εταίρους μου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ως προς τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης».
Προέτρεψε δε τον κ. Αλιβιζάτο να απευθυνθεί σήμερα στους παρόχους-εργολάβους υποστήριξης της ηλεκτρονικής αρχειακής υποδομής των εκλογών και να συγκαλέσει αύριο την Επιτροπή για να λάβει οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις σχετικά με τον οδικό χάρτη της διαδικασίας εκλογής προέδρου.
Τόνισε, παράλληλα, πως δεν είναι σύμφωνος με οποιαδήποτε χρονική παράταση των εκλογών πέραν της 5ης Νοεμβρίου 2017.
https://www.eklogika.gr/news/Den-sumfwnei-me-tis-protaseis-tou-N-Alivizatou-o-A-Pontas-25-09-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...