Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τσουκαλάς: Εξαιρετική η επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση

Απόλυτα σύμφωνος με το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει την επιλογή σημαιοφόρων στο Δημοτικό με κλήρωση και όχι βάση της αριστείας εμφανίστηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΓΓ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «εξαιρετική την άποψη ότι αφού είναι όλοι ίσοι απέναντι στη σημαία η επιλογή σημαιοφόρων να γίνεται με κλήρωση».

«Η σημαία είναι για τον καθένα που βρίσκεται σε μια σχολική τάξη» επέμεινε ο κ.Τσουκαλάς φτάνοντας στο σημείο να πει για την παρέλαση ότι «η σημαία δεν είναι για
να στην δίνουν να κάνεις πέρα-δόθε», προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να καταλάβει ότι η σημαία είναι ύψιστη τιμή. «Δεν μπαίνει στον κλήρο η σημαία γιατί ευτελίζεται έτσι. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την εξίσωση προς τα κάτω» είπε ο κ. Καραγκούνης.


Ο κ. Τσουκαλάς ρωτήθηκε και για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη για το πρώτο επτάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας «περσινά ξινά σταφύλια» για το αίτημα συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής όπως ζητά η Νέα Δημοκρατία επιχειρώντας, παράλληλα, να πάρει αποστάσεις από τον πρώην υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι «δεν είχα από τότε την καλύτερη γνώμη γι αυτόν. Βλέποντας έναν άνθρωπο με τον τρόπο που λειτουργεί σου δίνει την αίσθηση». 
http://www.topontiki.gr/article/232675/tsoykalas-exairetiki-i-epilogi-simaioforon-me-klirosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!