Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Τσουκαλάς: Εξαιρετική η επιλογή σημαιοφόρων με κλήρωση

Απόλυτα σύμφωνος με το προεδρικό διάταγμα που προβλέπει την επιλογή σημαιοφόρων στο Δημοτικό με κλήρωση και όχι βάση της αριστείας εμφανίστηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΓΓ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Τσουκαλάς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «εξαιρετική την άποψη ότι αφού είναι όλοι ίσοι απέναντι στη σημαία η επιλογή σημαιοφόρων να γίνεται με κλήρωση».

«Η σημαία είναι για τον καθένα που βρίσκεται σε μια σχολική τάξη» επέμεινε ο κ.Τσουκαλάς φτάνοντας στο σημείο να πει για την παρέλαση ότι «η σημαία δεν είναι για
να στην δίνουν να κάνεις πέρα-δόθε», προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να καταλάβει ότι η σημαία είναι ύψιστη τιμή. «Δεν μπαίνει στον κλήρο η σημαία γιατί ευτελίζεται έτσι. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την εξίσωση προς τα κάτω» είπε ο κ. Καραγκούνης.


Ο κ. Τσουκαλάς ρωτήθηκε και για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη για το πρώτο επτάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας «περσινά ξινά σταφύλια» για το αίτημα συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής όπως ζητά η Νέα Δημοκρατία επιχειρώντας, παράλληλα, να πάρει αποστάσεις από τον πρώην υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι «δεν είχα από τότε την καλύτερη γνώμη γι αυτόν. Βλέποντας έναν άνθρωπο με τον τρόπο που λειτουργεί σου δίνει την αίσθηση». 
http://www.topontiki.gr/article/232675/tsoykalas-exairetiki-i-epilogi-simaioforon-me-klirosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μίκης Θεοδωράκης: «Πράξη εθνικής μειοδοσίας η υποχώρηση στο όνομα της πΓΔΜ»

Με κείμενό του στην  ιστοσελίδα mikistheodorakis.gr ,   ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων,   πράξη εθνικής μειοδοσίας...