Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης μπορεί να φτιάξει την Ελλάδα του «αύριο»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις, μειώσεις φόρων, περικοπές δαπανών και νέες δουλειές για τους Έλληνες», τονίζει οΒασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρασκήνιο". Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνει πως «είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε», συμπληρώνοντας ότι η δύναμη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία.
 Αναφορικά με την επερχόμενη ΔΕΘ υποστηρίζει πως είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά
και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.
 Απαντώντας στο αν η μη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας αποτελεί "αριστερό" αντίβαρο, υπογραμμίζει πως «κανένα αντίβαρο δε μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά μόνο νέα βάρη στην ελληνική κοινωνία». Στο ίδιο πλαίσιο, χαρακτηρίζει «οπορτουνιστικές» τις επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίες, όπως λέει, έχουν ως μόνη πυξίδα την παραμονή στην εξουσία, μεταδίδει το ΑΠΕ.
 «Οι Έλληνες πλήρωσαν - όσοι μπόρεσαν- την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και ετοιμάζονται ήδη για την δεύτερη, ενώ στον λογαριασμό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του 2017 έχουν ήδη προστεθεί οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, ο ΕΦΚΑ και o ΕΝΦΙΑ», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
http://www.sofokleousin.gr/archives/354083.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...