Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θεοχαρόπουλος: Πρώτα η συγκρότηση νέου κεντροαριστερού κόμματος και κατόπιν η εκλογή επικεφαλής

"Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, όλη η βάση της Κεντροαριστεράς πρέπει να αποφασίσει για τη μορφή του φορέα, νέος ενιαίος ή πολυκομματικός" πρόσθεσε, τασσόμενος ο ίδιος υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς με υπέρβαση των υφιστάμενων κομμάτων και κινήσεων.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος καλεί να αφεθούν στην άκρη οι τάσεις ηγεμονισμού, οι αλαζονικές συμπεριφορές και οι μικροκομματικές περιχαρακώσεις, καθώς "τώρα πριν τις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνει ισχυρή η προοδευτική παράταξη και να οδηγήσει στην ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών προς όφελος της κοινωνίας".

Υπογραμμίζει ότι ο νέος υπό συγκρότηση φορέας της Κεντροαριστεράς θα είναι αυτόνομος απέναντι τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "πετά την μπάλα στην εξέδρα", ενώ θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την υπογραφή του πιο επώδυνου μνημονίου, την παραχώρηση για έναν αιώνα της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας και την ανισυνταγματική και εκτός κοινοτικού κεκτημένου νομοθέτηση νέων μέτρων για μετά το 2019.
Ως προς τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη, είπε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών "αντιμετώπισε ολόκληρη τη χώρα ως παιχνίδι. Αυτό όμως συνέβη με αποκλειστική ευθύνη του κ. Τσίπρα που τον επέλεξε στην πιο κρίσιμη θέση, την πιο κρίσιμη περίοδο".
Ο κ. Θεοχαρόπουλος δεν στάθηκε αρνητικός στην σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το θέμα του κ. Βαρουφάκη, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι "χρειάζεται όμως μία και μόνο Εξεταστική Επιτροπή από την ένταξη της χώρας στο ευρώ το 2001, έως και την κρίσιμη περίοδο του 2015".
Τέλος, αναφορικά με την έξοδο στις αγορές, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε "η δοκιμαστική έξοδος στις αγορές υπό προϋποθέσεις είναι ένα βήμα σε θετική κατεύθυνση. Αλλά έως εκεί, όχι ξανά ένα τεχνητό success story για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους! Δεν το αντέχει η ελληνική κοινωνία".
http://www.matrix24.gr/2017/08/theocharopoulos-prota-i-sigkrotisi-neou-kentroaristerou-kommatos-ke-katopin-i-eklogi-epikefalis/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!