Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Μπουτάρης: «Δεν γεννήθηκα δήμαρχος. Αν δεν με θέλετε, φεύγω»

Την πρόθεσή του να καλέσει τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον Ανδρέα Κουράκη σε συνάντηση, για να λυθούν οι διαφορές και να κερδηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εξέφρασε προ ολίγου ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας σε συνεδρίαση της «Πρωτοβουλίας».
«Δεν γεννήθηκα δήμαρχος. Αν δεν με θέλετε, φεύγω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εμφανίστηκε συναινετικός και δήλωσε αποφασισμένος να πράξει ό,τι περνάει από το χέρι του, για να λήξει η περίοδος εσωστρέφειας στην «Πρωτοβουλία».  «Η ‘Πρωτοβουλία’ δεν διαλύεται, επειδή 4 – 5 άτομα
διαφοροποιούνται. Η ‘Πρωτοβουλία’ δεν είναι κομματική οργάνωση, αλλά λειτουργεί ελεύθερα», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης, αναφερόμενος στις διαφοροποιήσεις που καταγράφονται στις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε θέματα αιχμής από τους Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Κουράκη, Κωνσταντίνο Ζέρβα, Γιώργο Αρβανίτη και Θανάση Παπαναστασίου.
Επίθεση Αβραμόπουλου σε Μπουτάρη
Με επιστολή απευθύνθηκε στη δημοτική ομάδα ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος απουσιάζει εκτός Θεσσαλονίκης λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
Σε αντίθεση με τους χαμηλούς τόνους που επέλεξε να κρατήσει στην ομιλία του ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος στην επιστολή του άσκησε δριμύτατη κριτική στον δήμαρχο, κάνοντας λόγο για «δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργεί η ασταθής και εκρηκτική συμπεριφορά του Γιάννη Μπουτάρη».
Αναφερόμενος στον καβγά που ξέσπασε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τον Γιάννη Μπουτάρη, ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε ότι επρόκειτο για «υβριστική λεκτική επίθεση» εναντίον του, η οποία καταδεικνύει «ανωριμότητα, ασυνειδησία και καισαρισμό». Στην επιστολή του ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να διατυπώνει ελεύθερα και αβίαστα την άποψή του και να ασκεί την κριτική του.
«Το δικαίωμα αυτό αποτελεί το απόλυτο πλεονέκτημα της παράταξης που ιδρύσαμε και ουδείς μπορεί να το καταργήσει, επικαλούμενος το όνομά της», τόνισε.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/boutaris-den-gennithika-dimarxos-den-thelete-fevgo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μονομερής διαγραφή του χρέους παραμένει μια ώριμη και αναγκαία διεκδίκηση

Του Θοδωρή Βουρεκά Στους καιρούς μας το χρέος (δημόσιο και ιδιωτικό) δεν είναι προφανώς φαινόμενο μόνο ελληνικό ή φαινόμενο του αποδυν...