Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καρκατσούλης: «Η κυβέρνηση αυξάνει οργανικές θέσεις για να κάνει προσλήψεις»

Στην καταγγελία ότι η κυβέρνηση αυξάνει τις οργανικές θέσεις στο δημόσιο για να μπορεί να κάνει προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων, χωρίς να μετρά αποτελεσματικότητα ή κόστος, προχώρησε ο γραμματέας της ΚΟ του Ποταμιού Παναγιώτης Καρκατσούλης, μέσω του ΣΚΑΙ.
«Αντί το Δημόσιο να εξοικονομεί χρήματα ώστε να μην γίνονται οι γνωστές φοροεπιδρομές, οι δημόσιες δαπάνες αυξάνονται» τόνισε ο κ. Καρκατσούλης.
«Τέσσερα μνημόνια πέρασαν από πάνω μας και ακόμα οι κυβερνήσεις αρνούνται να μετρήσουν τι κάνει κάθε φορέας με τα λεφτά που παίρνει… Το κράτος πρέπει να μετρά αποτελέσματα για τα λεφτά που ξοδεύει, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον πλούτο
της πατρίδας μας» επισήμανε.
Ο Παναγιώτης Καρακατσούλης κατήγγειλε επίσης ότι το 40% των εκτάσεων που ανήκει στο δημόσιο είναι καταπατημένες, ενώ ένα υπάρχουν εκτάσεις που θεωρητικά ανήκουν στο δημόσιο, αλλά το δημόσιο δεν γνωρίζει πού βρίσκονται!
«Αν δεν αντιληφθούμε ότι το κράτος είναι προσωπική μας υπόθεση, αν δεν παθιαστούμε με αυτό, δεν θα βγούμε από την κρίση» τόνισε ο πρώην βουλευτής Επικρατείας.
http://www.matrix24.gr/2017/06/karkatsoulis-i-kivernisi-afxani-organikes-thesis-gia-na-kani-proslipsis/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!