Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε δεινή θέση ο πρώην υπουργός- Βρήκαν «καραμπινάτη» φοροδιαφυγή στον Γιάννο

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου, με τον πρώην «τσάρο» της οικονομίας να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, που ξεκίνησε τις έρευνές της από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά βρέθηκε ενώπιον σημαντικών άλλων ευρημάτων -που καθιστούν, σύμφωνα με στελέχη της πλειοψηφίας, μη παραγεγραμμένα τα αδικήματα- θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά.
Η επιτροπή της Βουλής βρήκε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις πληροφορίες από υψηλόβαθμες κοινοβουλευτικές πηγές:
- «Καραμπινάτη» φοροδιαφυγή.
- Τρεις επιπλέον λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες.
- «Πολυάριθμες, ποικίλες και περίτεχνες» συναλλαγές με τράπεζες.
h
ttp://kapistri.blogspot.gr/2017/06/blog-post_473.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!