Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κοινή «γραμμή» από Ντάισελμπλουμ και ΔΝΤ: Μην περιμένετε συμφωνία στις 7 Απριλίου

Γερούν Ντάισελμπλουμ και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ρίχνουν τον πήχη των προσδοκιών της Αθήνας, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να αναμένεται επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές στο Eurogroup της 7ης Απριλίου
Στην πράξη και η ημερομηνία της 7ης Απριλίου φαίνεται να χάνεται, ενώ 'παγώνουν' και οι προσδοκίες της κυβέρνησης για ανακοίνωση της επιστροφής των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, μετά τις νέες θέσεις που διατυπώθηκαν σε Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες.   ΔΝΤ: Οι διαφορές παραμένουν  - 'Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι πολύ νωρίς ακόμη να προβούμε σε εικασίες αναφορικά με
την προοπτική επίτευξης συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων' δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα.
Ντάισελμπλουμ: Είναι πολύ νωρίς...
Η αξιολόγηση δεν πρόκειαται να ολοκληρωθεί στο Eurogroup της 7ης Απριλίου διαμήνυσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.
'Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να το εγκρίνουμε σύντομα, αλλά αυτό δεν θα είναι στις 7 Απριλίου στη Βαλέτα, είναι πολύ νωρίς', είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Χάγη.
Επανέλαβε ωστόσο ότι έχει σημειωθεί πρόοδος μεταξύ των Ευρωπαίων πιστωτών και της Αθήνας προς την κατεύθυνση αυτή.
'Είναι πάντα δυνατό να συγκαλέσουμε ένα έκτακτο Eurogroup', πρόσθεσε. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι 'αυτό δεν είναι ανακοίνωση, αλλά μια δυνατότητα'.
http://www.imerisia.gr/default.asp

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!