Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Στόχος να γίνει ξανά κυβερνητική δύναμη το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ψηλά τον πήχη βάζουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, που στοχεύουν παγίως πλέον στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, και -σε βάθος χρόνου βεβαίως- κατόπιν, στην ανάδειξή τους εκ νέου σε κυβερνητική δύναμη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος υποστήριξε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σημαντικός σταθμός. Ακόμα περισσότερο, ο εκπρόσωπος Τύπου Θανάσης Γλαβίνας, που μίλησε για μία πολιτική μάχη, στην οποία η Χαριλάου Τρικούπη έχει στόχο να ισχυροποιήσει την ανοδική τάση που κατάφερε στις εθνικές εκλογές τόσο του Μαΐου, όσο και του Ιονίου. Ο ίδιος έβαλε ως στόχο, μιλώντας εκ μέρους της Χαριλάου Τρικούπη, «να μπορέσουμε να εκλέξουμε ανθρώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι είναι χρήσιμοι και μπορούν να προσφέρουν στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες». Ως επόμενο στόχο, δε, έθεσε τις Ευρωεκλογές, όπως άλλωστε έχει κάνει από τις πρώτες μέρες μετά από τις εθνικές εκλογές και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, εξάλλου, εκτιμούν ότι κάνουν σταθερά άλματα από το 2015 και μετά, με μία ανανέωση που γίνεται σε πολιτικά πρόσωπα, τόσο με νεότερους ανθρώπους όσο και με εμπειρότερα στελέχη. Αυτό τους δίνει το δικαίωμα, όπως το αισθάνονται, να κάνουν όνειρα για το μέλλον, τα οποία μάλιστα και καταστρώνουν σχέδια προκειμένου να πετύχουν. «Έχουμε όλες τις προοπτικές σταδιακά να εξυφάνουμε ένα αφήγημα κυβερνητικής δύναμης, η οποία τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να αναλάβει και την ευθύνη για την χώρα», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, μιλώντας στην «Ναυτεμπορική» και δίνοντας το στίγμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τα επόμενα χρόνια και με το βλέμμα στην πραγματικότητα στις επόμενες εθνικές εκλογές. Αυτές άλλωστε, είναι που έχουν κατεξοχήν σημασία για ένα κόμμα που θέλει να πρωταγωνιστήσει ξανά στην πολιτική ζωή του τόπου, όσο και αν -δικαίως- θεωρεί τις αυτοδιοικητικές κάλπες ως ένα πρώτο κρας τεστ και εκείνες των ευρωεκλογών ως ένα δεύτερο και ίσως με πιο πολιτικά συμπεράσματα.
https://www.matrix24.gr/2023/08/stochos-na-gini-xana-kivernitiki-dinami-to-pasok-kinima-allagis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ευρώπη είναι παντού…

Για την αξία της Ευρωβουλής ρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Παπανδρέου, που...