Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Θεοχάρης για τουρισμό: Θέτει υπό αίρεση την 14η Μαΐου -Γκερέκου: Θα ανοίξουμε 16/4!

 Πριν στεγνώσει το μελάνι του σημειώματος για το σχέδιο της κυβέρνησης που δεν είναι σχέδιο αλλά ασκήσεις επί χάρτου που εξαρτάται από την πορεία της πανδημίας την οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, ήλθε ο υπουργός Τουρισμού να μας δικαιώσει.

Ο κ. Θεοχάρης, σήμερα στη Βουλή έκανε όχι ένα αλλά πολλά βήματα πίσω από τα όσα αρχικά είχε πει.

Επέμενε ότι η κυβέρνηση παρουσίασε σχέδιο αλλά τόνισε, το αυτονόητο, ότι αυτό το «σχέδιο» θα αξιοποιηθεί εφόσον το επιτρέψει η πανδημία.

Άλλωστε, όπως τόνισε, η κυβέρνηση δεν θέτει σε δεύτερη μοίρα τη δημόσια υγεία.

Δηλαδή, επί της ουσίας ο κ. Θεοχάρης θέτει υπό αίρεση την 14η Μαΐου, ως ημέρα έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Την ώρα που χθες η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου κάνει λόγο (στο Liberal) για δοκιμαστικό άνοιγμα του τουρισμού στις 16 Απριλίου («Στις 16 Απριλίου, τοποθετείται λοιπόν το πρώτο δοκιμαστικό άνοιγμα του τουρισμού με το βλέμμα στραμμένο στο Πάσχα»)!!!!

Ο υπουργός Τουρισμού, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της φετινής περιόδου, λέγοντας  ότι η χώρα έχει ενισχύσει την εικόνα της ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού.

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι για να επισκεφτεί κάποιος τη χώρα μας θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος ή να διαθέτει αρνητικό τεστ!  Επίσης άπαντες θα υποβάλλονται σε ράπιντ τεστ στα αεροδρόμια. Επίσης θα προχωρήσει ο εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό ώστε να δημιουργηθεί τείχος ανοσίας και εμπιστοσύνης.

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/theocharis-gia-toyrismo-thetei-ypo-airesi-tin-14i-ma-oy-gkerekoy-tha-anoixoyme-16-4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...