Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Δημοσκόπηση

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

Τι θα έκανες αν μπορούσες να κατευθύνεις τη δράση του Avaaz για το 2021;

Απ’ την κλιματική κρίση, μέχρι την εξαφάνιση των ειδών, η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει πρωτοφανείς απειλές. Όμως οι επόμενοι μήνες είναι γεμάτοι με σπουδαίες ευκαιρίες για την προστασία του πλανήτη και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τώρα μπορείς να βοηθήσεις να αποφασίσουμε μαζί τα επόμενα βήματα του Avaaz, παίρνοντας μέρος στην παγκόσμια δημοσκόπηση. Η γνώμη σου μετράει όπου κι αν βρίσκεσαι -- αυτή είναι η πρώτη ερώτηση:

Πώς νιώθεις γενικά για το Avaaz;
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ


Η δημοκρατία είναι ο θεμέλιος λίθος του Avaaz: Όλες οι εκστρατείες μας δημοσκοπούνται πρώτα σε μέλη του Avaaz όπως εσύ. Έτσι οι αποφάσεις μας λαμβάνονται συλλογικά. Επίσης η δράση μας είναι 100% crowdfunded, δήλαδή χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από μικρο-δωρεές υπέροχων ανθρώπων όπως εσύ. Είμαστε ένα κίνημα 65 εκατ. ανθρώπων, από σχεδόν κάθε χώρα της Γης -- ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν τη δύναμή μας κι ας αποφασίσουμε μαζί τα επόμενα βήματά μας για αυτή την κρίσιμη χρονιά.

Πάρε μέρος στη δημοσκόπηση ξεκινώντας απ’ την παραπάνω ερώτηση, και θα λάβεις τα αποτελέσματα μέσα στις επόμενες μέρες.

O Covid-19 έχει βυθίσει τον κόσμο στην αβεβαιότητα. Όμως ένα είναι σίγουρο: το κίνημά μας είναι ικανό για καταπληκτικά πράγματα και ήδη αλλάζουμε τον κόσμο. Γι’ αυτό καθώς ετοιμαζόμαστε να υπερασπιστούμε τη ζωή στον πλανήτη μας για το 2021, ας συμμετέχουμε όλες κι όλοι στη δημοσκόπηση για να χαράξουμε μαζί την πορεία μας.

Ευχαριστούμε που είσαι μέρος αυτού του παγκόσμιου κινήματος.

Με ελπίδα κι αποφασιστικότητα,


Laura, Mike, Nana, Christoph, Camille, Bert, Raul, Κατερίνα κι όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στις αγορές το Ελληνικό Δημόσιο με 30ετές ομόλογο

Σε νέα έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας προχωρά το Ελληνικό Δημόσιο , για πρώτη φορά μετά το 2021, με το μέγεθος της νέας έκδοσης να εκτιμ...