Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Στο βαθύ κόκκινο 9 ακόμα περιφέρειες και δήμοι

Στο βαθύ κόκκινο φαίνεται να μπαίνουν εννέα ακόμα περιφερειακές ενότητες και δήμοι της χώρας μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που συνεδρίασε πριν λίγο έχει προτείνει τις Περιφερειακές Ενότητες Eυρυτανίας, Kιλκίς, Λέσβου και Χαλκιδικής, καθώς και τους δήμους Κατερίνης, Iωαννίνων,Σκιάθου, Xανίων και Mετσόβουνα μπουν στο Επίπεδο Γ - Πολύ Αυξημένου Κινδύνουή αλλιώς στο «βαθύ κόκκινο».

Στην απογευματινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας αναμένονται περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, καθώς, όπως όλα δείχνουν, το «κοκκίνισμα» επεκτείνεται όλο και περισσότερο στην επικράτεια.

Οι ενδείξεις από τα λύματα δείχνουν επίσης σημαντική αύξηση σε πολλές περιοχές, με τους επιστήμονες να θεωρούν ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμα η αποσυμφόρηση και η μείωση κρουσμάτων και νέων εισαγωγών.

https://www.msn.com/el-gr/news/national/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%ce%b8%cf%8d-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%b9/ar-BB1ew69B?ocid=mailsignout&li=BBqxHCu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...