Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ντόρα Μπακογιάννη: Τίποτα δεν θα με κρατήσει μακριά από την Κρήτη το Πάσχα

Τίποτα δεν θα την κρατήσει μακριά από την αγαπημένη της Κρήτη το Πάσχα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε αν θα καταφέρουμε φέτος να κάνουμε Πάσχα στο χωριό, με ελεύθερη μετακίνηση εκτός νομού.

“Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα” απάντησε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

H κ. Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση απάντησε: “Κοιτάξτε, πρώτα ο θεός, ναι. Θα μπορέσουμε να πάμε”.
Βέβαια, όταν θεωρείς ότι είσαι νόμιμος ιδιοκτήτης της χώρας, εννοείται ότι κανένα περιοριστικό μέτρο ή νόμος δεν θα σε εμποδίσει να πας να κάνεις Πάσχα όπου και όπως θέλεις.
Όταν είσαι βέβαια της οικογένειας Μητσοτάκη, γιατί εμείς οι υπόλοιποι θα μείνουμε στην βεράντα. pic.twitter.com/jwirJ2ZRt9
— Μαίρη (@Panagiwtara) March 29, 2021
Η Τουρκία φοβάται τις σχέσεις Μητσοτάκη- Μπάιντεν

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε και τις εξελίξεις με Τουρκία λέγοντας μάλιστα ότι φοβάται τις σχέσεις Μητσοτάκη με Μπάιντεν.

«Εννοείται ότι φοβάται πάρα πολλά γιατί ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάσταση και με τον Μπάιντεν και με την Επιτροπή Εξωτερικών η οποία είναι πανίσχυρη με τον Μενέντες» υπογράμμισε η βουλευτής προσθέτοντας πως αυτή την στιγμή έχουμε μια αποκλιμάκωση της έντασης.

Συνάντηση Μητσοτάκη Μπάιντεν


Ερωτηθείσα για το εάν είναι πιθανό συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν η κα Μπακογιάννη σχολίασε πως πάντα υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά σε κάθε περίπτωση μια τέτοια συνάντηση πρέπει να προετοιμαστεί καλάπριν πραγματοποιηθεί.


«Η Ελλάδα δεν φοβάται ποτέ τον διάλογο»

Δυστυχώς για τον πρόεδρο Ερντογάν, αυτή η εθνικιστική στροφή που έχει κάνει δεν του έφερε τα αναμενόμενα δημοσκοπικά, ζούμε αυτή τη στιγμή, τα αποτελέσματα της πολιτικής του πρόσθεσε η Κα Μπακογιάννη επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ο Τούρκος Πρόεδρος ήθελε να τα έχει «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».


«Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν του αναγνώρισε κανείς αυτό το δικαίωμα» συνόψισε εκτιμώντας πως αυτός τώρα βρίσκεται πάρα πολύ πιεσμένος ανάμεσα σε Ρωσία και Αμερική, χώρες οι οποίες είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές όταν πιέζουν.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Τουρκία διάβασε σωστά αυτά που οι Ευρωπαίοι της είπαν», δήλωσε συγκεκριμένα.

Η κα Μπακογιάννη συνόψισε πως αυτό που επιθυμούμε στρατηγικά είναι να έχουμε έναν γείτονα που να αποδέχεται τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης και αντ`αυτού στο τώρα έχουμε μια Τουρκία που σαφώς παρανομεί.

«Η βούληση μας όμως είναι να την φέρουμε σε κάποιο λογαριασμό», κατέληξε.

https://www.topontiki.gr/2021/03/29/ntora-bakogianni-tipota-den-tha-me-kratisi-makria-apo-tin-kriti-to-pascha-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...