Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ανδρουλάκης: Προτιμώ το όνομά μου να είναι σε ψηφοδέλτιο με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

«Επικοινωνιακό λάθος» χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης την περιβόητη αφίσα με τη «γροθιά» του ΚΙΝΑΛ, στη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ. Έσπευσε ωστόσο να εξηγήσει «πολιτικά έχουμε δίκιο». 
Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», κατέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης και είπε πως «αν υποβαθμιστούν οι εργασιακές σχέσεις, θα είμαστε απέναντι από την κυβέρνηση». «Έχει δικαίωμα ο εργαζόμενος να βγει στους δρόμους, είναι δίκαιο αίτημα», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν θα βγει στους δρόμους το ΚΙΝΑΛ. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισήμανε: «Η παράταξή μας πρέπει να έχει ριζοσπαστικές θέσεις. Κατέβηκα το 2017 υποψήφιος γιατί πίστευα ότι αν είχαμε ριζοσπαστική ανανέωση σε πρόσωπα και μια θεσμική λειτουργία δημοκρατική, αυτό το κόμμα θα είχε πολύ καλύτερα ποσοστά… Είχα διαφωνήσει και με τον κ. Θεοδωράκη και με άλλους που θέλανε ένα κόμμα-Βαβέλ».
«Τώρα έχουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα, βάσει του οποίου γίνεται η συζήτηση», ανέφερε και έσπευσε να προσθέσει: «Αν γίνεται επιφανειακά η συζήτηση δεν έχω πρόβλημα να τοποθετηθώ. Γιατί είναι επιφανειακή κουβέντα το σύμβολο. Προφανέστατα προτιμώ να είναι το όνομά μου κάτω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και πολιτικά, και συναισθηματικά και προσωπικά. Αυτή η κουβέντα όμως δεν φτάνει, η κουβέντα πρέπει να πάει σε βάθος, να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση, να πάμε παρακάτω. Οι απόψεις μας για όλα τα θέματα να είναι πιο μπροστά και από του ΣΥΡΙΖΑ και από της ΝΔ».
«Τα πρόσωπα που θα εκφέρουν τις απόψεις αυτές να έχουν υψηλό δείκτη εμπιστοσύνης. Δεν έγινε αυτό πριν τις εκλογές και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Στην ερώτηση: «Συνεπώς θα βγείτε μπροστά;», απάντησε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάποια τέτοια διαδικασία, θεσμικά η κα Γεννηματά είναι εκλεγμένη πρόεδρος, εγώ λέω μέσα από τα όργανά μας να διορθωθούν κάποια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To ΠΑΣΟΚ και οι συμπληγάδες των ευρωεκλογών

Το 2024 μπήκε με αισιοδοξία για το ΠΑΣΟΚ. Είχε ούριο άνεμο στα πανιά του, η αυτοπεποίθηση ήταν στα ύψη και οι δημοσκοπικοί οιωνοί έδειχναν ό...