Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Κρεμαστινός: Μονόδρομος η προσέγγιση των κεντροαριστερών δυνάμεων

Υπέρ του διάλογου και της συνεργασίας «όμορων κομματικών χώρων» για την ενίσχυση της Κεντροαριστέρας τάχθηκε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Δημήτρης Κρεμαστινός, κάνοντας λόγο για «μονόδρομο».
Μιλώντας «Στο Κόκκινο», τόνισε πως η δημοκρατική λειτουργία επιβάλλει την συζήτηση όμορων κομματικών χώρων και η συμπεριφορά μεγάλης μάζας πολιτών στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις δείχνει ότι θέλουν όλες οι δυνάμεις να ενωθούν. «Πίστεψαν ότι είναι ο μεγάλος αντίπαλος της Δεξιάς, που δεν ήθελαν να έρθει στην εξουσία ... τώρα πάλι αποστασιοποιούνται ...
θέλουν να δείξουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, ώστε όλες οι δυνάμεις να ενωθούν», είπε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. εμφανίστηκε πάντως διστακτικός στο να σχολιάσει συνολικά την θέση του ΚΙΝΑΛΛ ως προς την προοπτική μίας συζήτησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω αυτή την στιγμή να κρίνω. Φοβάμαι πως ό,τι λέω παρεξηγείται και τα διάφορα site βγαίνουν και μου επιτίθενται...».
Ο κ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στις θέσεις που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα αρθρογραφώντας στον Τύπο, αλλά και στην προσπάθεια της τελευταίας περιόδου «να ελεγχθούν οι διάφορες αποκλίνουσες δυνάμεις από το ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, όσο κι αν φαίνεται περίεργο.
Ήταν μία προσπάθεια συνενώσεως των τάσεων. Εγώ όμως παραμένω στις αρχές μου, που εκφράζω και στα δύο άρθρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η σημασία της αναδιάρθρωσης του χρέους το 2012 - Η συμβολή του Τσαρλς Νταλάρα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου χρέους που συντελέστηκε το 2011 - 2012 εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, κρίσιμη και ενεργός. Οι διεθνείς...