Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

η Ακροδεξιά μπορεί να ΚΕΡΔΙΣΕΙ τις Ευρωεκλογές!

Θέλουν να σκίσουν τις διεθνείς συμφωνίες για το κλίμα, να θαλασσοπνίξουν τους πρόσφυγες και να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στο περιβάλλον μας. Αν τους δοθεί η ευκαιρία, θα ισοπεδώσουν κάθε αξία μας.
 
Αλλά υπάρχει τρόπος να τους σταματήσουμε: Αν νικήσουν, δε θα είναι επειδή η πλειοψηφία τους υποστηρίζει, αλλά επειδή ο περισσότερος κόσμος δεν πάει να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές. Γι’ αυτό, έστω και μια μικρή αύξηση της προσέλευσης στις κάλπες θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα. Και με μέλη σε κάθε χώρα της Ευρώπης, το κίνημά μας μπορεί να το κάνει. Αν με αυτό το email συγκεντρώσουμε αρκετές δωρεές, το Avaaz θα ξεκινήσει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκστρατεία -- με διαφημίσεις, βιντεάκια, δράσεις και συγκεντρώσεις -- για να κινητοποιήσουμε εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν, με ένα απλό μήνυμα: «ψηφίζουμε ενάντια στο μίσος».
 
Μια ομάδα του Avaaz είναι έτοιμη να πιάσει αμέσως δουλειά, και με όσο κοστίζει ένας καφές, μπορείς να κάνεις το μήνυμά μας να εμφανιστεί μέχρι και σε 1.000 ψηφοφόρους! Αλλά για να νικήσουμε πρέπει να κινηθούμε γρήγορα -- οι εκλογές είναι σε λιγότερο από δύο βδομάδες! Στήριξε τώρα για να αναχαιτίσουμε την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη: 
Βάζω 5€ για διαφήμιση σε 2.500 ψηφοφόρους
Βάζω 10€ για διαφήμιση σε 5.000 ψηφοφόρους
Βάζω 20€ για διαφήμιση σε 10.000 ψηφοφόρους
Βάζω 50€ για διαφήμιση σε 25.000 ψηφοφόρους
Βάζω 100€ για διαφήμιση σε 50.000 ψηφοφόρους
ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ
Εθνικιστές σε όλο τον κόσμο αρπάζουν την εξουσία με ψέματα. Επειδή γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία δεν συμφωνεί μαζί τους, χρησιμοποιούν εξελιγμένα δίκτυα παραπληροφόρησης στο ίντερνετ για να πορώσουν τη βάση τους και ταυτόχρονα να αποθαρρύνουν τον πιο προοδευτικό κόσμο απ’ το να ψηφίσει. Γι’ αυτό κι ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η υψηλή προσέλευση!
 
Τώρα έχουν βάλει στο μάτι τον τελευταίο φάρο ελπίδας -- την Ευρώπη. Είτε ζούμε στη Ευρώπη είτε όχι, έχουμε βιώσει την αξία της: Απ’ την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος, η ΕΕ είναι μια σταθερή δύναμη προόδου για τον κόσμο μας. Αν υποκύψει στο μίσος, ο αγώνας μας για ένα καλύτερο μέλλον θα γίνει πολύ, πολύ πιο δύσκολος.
 
Μπορούμε ακόμα να τη σώσουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι δαπανούνται εκατομμύρια ευρώ για προεκλογικά σποτάκια της τελευταίας στιγμής -- ακριβώς επειδή είναι αποτελεσματικά! Αν συγκεντρώσουμε αρκετές δωρεές, αυτή η εκστρατεία θα γίνει βασική προτεραιότητα για την ομάδα του Avaaz και θα αναθέσουμε σε διαφημιστές και καλλιτέχνες να φτιάξουν δυναμικό υλικό για να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους ευρωπαίους ψηφοφόρους μπορούμε, λίγες μέρες πριν τις εκλογές.
 
Μόνο το κίνημά μας έχει το πανευρωπαϊκό εύρος που απαιτεί μια τέτοια εκστρατεία! Αν δεν το κάνουμε εμείς, απλά δεν θα γίνει. Στήριξε τώρα για να ξεσηκώσουμε τους πάντες να ψηφίσουν και να σώσουμε την Ευρώπη απ’ τα νύχια της Ακροδεξιάς πριν είναι αργά: 
Βάζω 5€ για διαφήμιση σε 2.500 ψηφοφόρους
Βάζω 10€ για διαφήμιση σε 5.000 ψηφοφόρους
Βάζω 20€ για διαφήμιση σε 10.000 ψηφοφόρους
Βάζω 50€ για διαφήμιση σε 25.000 ψηφοφόρους
Βάζω 100€ για διαφήμιση σε 50.000 ψηφοφόρους
ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ
Δε θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις τεράστιες, κοινές απειλές που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όπως η κλιματική καταστροφή κι ο πόλεμος, αν οι μεγαλύτεροι θεσμοί του κόσμου πέσουν στα χέρια αυτών που θέλουν να μας διχάσουν. Το κίνημά μας δημιουργήθηκε για να υπερασπίζεται τη δημοκρατία και το μέλλον που ονειρευόμαστε -- τώρα ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όπως ποτέ πριν.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,

Bert, Ricken, Christoph, Luis, Camille, Joseph, Marigona, Rosa και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...