Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Ευρώπη

Φίλες και φίλοι,

Οι κρίσιμες Ευρωεκλογές ξεκίνησαν.

Η ακροδεξιά ελπίζει σε ιστορική νίκη. Έφεραν ακόμη και τον Στιβ Μπάνον για να τους βοηθήσει -- τον εγκέφαλο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.

Αλλά υπάρχει τρόπος να τους κόψουμε τη φόρα: Κινητοποιώντας όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να πάει να ψηφίσει! Το Avaaz τρέχει πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για να κατεβάσουμε κόσμο στις κάλπες, και παρακάτω είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή σποτάκια μας. Είναι πολύ σύντομο -- πάτα για να το δεις και κοινοποίησέ τo για την Ευρώπη που αντιστέκεται!


Παίζονται όλα. Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν την πορεία της Ευρώπης για τα επόμενα 5 χρόνια – λιτότητα, κλιματική αλλαγή, δικαιώματα των γυναικών, ακόμη και το αν θα αποφευχθεί ένας πυρηνικός πόλεμος στο Ιράν. Μια δυνατή, ενωμένη Ευρώπη σημαίνει ασφαλέστερος πλανήτης για όλους μας. Γι’ αυτό και αγωνιζόμαστε.

Μόλις πριν λίγες μέρες το κίνημά μας βοήθησε να μπει λουκέτο σε τεράστια δίκτυα παραπληροφόρησης που μέσω Facebook έσπερναν ψέματα και διχασμό σε εκατομμύρια ψηφοφόρους. Τώρα μας μένει ένα να κάνουμε: Να ψηφίσουμε την Κυριακή. Και να ξεκουνήσουμε φίλους και οικογένεια για να κάνουν το ίδιο.

Οι έρευνες δείχνουν ότι είναι πιο πιθανό να πάει κάποιος να ψηφίσει, αν δει ότι το κάνουν και οι φίλοι του. Γι’ αυτό δες το βιντεάκι – και κοινοποίησέ το, πριν τις εκλογές!

Πάτα για να δεις το σποτάκι

Το κίνημά μας πάντα θα συσπειρώνεται ενάντια στις δυνάμεις που προσπαθούν να μας διχάσουν. Γι’ αυτό υπάρχουμε. Ας κάνουμε λοιπόν ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να μην τους αφήσουμε να πάνε την Ευρώπη πίσω.

Με ελπίδα,

Antonia, Rewan, Mike, Σπύρος, Bert, Melanie και όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βαρουφάκης για σκανδαλολογία: Όλοι γνωρίζουν - Θα ήθελα να είχαμε FBI στην Ελλάδα

Καυστικός σχετικά με την σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών, αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση σκανδάλων στην Ελλάδα, εμφανίστηκε, μιλώντ...