Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Στις 20 Απριλίου η πρώτη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΚινΑλ

Στις αποφάσεις του συνεδρίου για αυτόνομη πορεία και αυτοδύναμη στρατηγική συμπύκνωσε το πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί στο εξής το Κίνημα Αλλαγής, η πρόεδρός του Φώφη Γεννηματά.
Μιλώντας χθες στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Φώφη Γεννηματά έστειλε μάλιστα το μήνυμα ότι οι πάντες θα πρέπει να δεσμευθούν από αυτές τις αποφάσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όποιος επιλέξει διαφορετική γραμμή από αυτήν που υπαγορεύουν οι συνεδριακές αποφάσεις, θα θέσει αυτόματα εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων.

Την ίδια ώρα, χθες αποτυπώθηκε ένα πρώτο πρόγραμμα ενόψει κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων για το Κίνημα Αλλαγής. Πρώτος σταθμός η εκλογή των νέων 21 μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, καθώς και του νέου γραμματέα, που θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής το Σάββατο 20 Απριλίου, ημερομηνία που επελέγη επίτηδες κόντρα στην συνεδρίαση της ΚΠΕ παραδοσιακά την Κυριακή, καθώς στο Κίνημα Αλλαγής δεν σκοπεύουν να συνδέσουν τις δικές τους δημοκρατικές διαδικασίες με μία ημερομηνία που συνιστά ‘μαύρη επέτειο’ για την χώρα, όπως αυτή της 21ης Απριλίου.
Επόμενος σταθμός οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, με τους παρευρισκόμενους χθες, να εμφανίζονται έτοιμοι να συνδράμουν με όλες τους δυνάμεις στον αγώνα του κόμματος στην πορεία προς τις κάλπες, με περιοδείες, παρεμβάσεις, ομιλίες και ό,τι άλλο χρειαστεί. Μπροστά στον προεκλογικό αγώνα θα μπει η ίδια η Φώφη Γεννηματά, που ήδη καταστρώνει το πρόγραμμά της για περιοδείες όπου θεωρηθεί αναγκαίο ανά την Ελλάδα.
Στόχος εξάλλου, εξακολουθεί να είναι μία καλή παρουσία στις ευρωεκλογές, ικανή πάντως να εξασφαλίσει διψήφιο ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές, αλλά και την τρίτη διερευνητική εντολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Debate ΠΑΣΟΚ: Πώς είδε την τηλεμαχία το twitter – Τα καυστικά σχόλια και ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις

Μετά την 3ωρη τηλεμαχία των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ , το twitter πήρε… φωτιά από σχόλια. Το debate ήταν (και είναι και σήμε...