Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!

«Τα δώρα δεν δωρίζονται», λαική παροιμία

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους εργαζόμενους ότι το Δώρο Πάσχα όπως και τα άλλα δώρα στον ιδιωτικό τομέα ΔΕΝ έχουν καταργηθεί! Όλοι οι εργαζόμενοι που αμείβονται με μισθό ή μεροκάματο δικαιούνται Δώρο Πάσχα.

· Το Δώρο πρέπει να πληρωθεί το αργότερο μέχρι την Μ. Τετάρτη διαφορετικά είναι αυτόφωρο αδίκημα, όπως και η επιστροφή του!
Προσοχή! Δεν συμψηφίζεται ως μέρος του μισθού ούτε με άλλες παροχές.
Το Διεκδικούμε σύμφωνα με τις πραγματικές ώρες εργασίας! · Δικαιούμαστε ολόκληρο

Δώρο όσοι εργαστήκαμε από 1/1/19 έως 30/4/19. Το Δ.Π είναι 15 ημερομίσθια, + την προσαύξηση του συντελεστή επιδόματος αδείας (0,04166). Εάν η σχέση εργασίας διήρκησε λιγότερο δικαιούμαστε 1 ημερομίσθιο για κάθε 8 ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ: 6982268508, για ερωτήσεις, υπολογισμό του ΔΠ ή σε περίπτωση που ο εργοδότης δεν συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία: αρνείται να το καταβάλλει ή το απαιτεί πίσω, για να οργανώσουμε από κοινού την διεκδίκησή μας.


ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ – Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982268508 blog: dianomeisthess.blogspot.gr Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«Χωματερή» εξυπηρέτησης συμφερόντων

του Γ,Κιμπουρόπουλου Ο «ταπεινός» τίτλος του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή μεσάνυχτα προς… ξημερώματα, «...