Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Πλειστηριασμοί κοροϊδίας

Μεθοδική και πολύπλευρη η προπαγάνδα της κυβέρνησης, των τραπεζών και των τροϊκανών για να περάσουν τους πλειστηριασμούς κατοικιών των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, πλήττοντας το κύρος του κινήματος που έχει ορθώσει τείχος αντίστασης και αλληλεγγύης. «Υπερασπίζονται εκατομμυριούχους», «προστατεύουν τα σπίτια των πλουσίων», λένε εν χορώ, κυβερνητικοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αντιπολιτευόμενοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, υπάλληλοι των τραπεζών. Από κοντά και όσοι συμβολαιογράφοι υποτάσσονται στο χρήμα.
Ψάχνουν για ηλίθιους; Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών προστατεύει «πλούσιους» και οι τραπεζίτες τους φτωχούς; Και η καλή μας κυβέρνηση τι κάνει; Ας κόψουν την πλάκα: Να νομοθετήσουν εδώ και τώρα την ουσιαστική προστασία της κατοικίας και της περιουσίας των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων. Τη διαγραφή των χρεών των ανέργων, των φτωχών και όσων έχουν χρυσοπληρώσει το δάνειο.

Μέχρι τότε μην ξανακούσουμε κουβέντες για εκατομμυριούχους, γιατί αποκαλύπτουν απλά από πού παίρνει γραμμή και η σημερινή κυβέρνηση.
https://eleutheriellada.wordpress.com/2017/10/16/%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8A%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82/#more-91804

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...