Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Η απάντηση Βαρουφάκη στις δηλώσεις Σόιμπλε

Μέσα από την προσωπική του σελίδα απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στις δηλώσεις που έκανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ.   
Ο πρώην πλέον γερμανός υπουργός οικονομικών είπε για τον Γιάνη Βαρουφάκη πως «αυτά που λέει απέχουν τόσο από την πραγματικότητα ώστε δεν μπορώ να ασχοληθώ πραγματικά μαζί τους». 
Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε:   
«Αγαπητέ Βόλφγκανγκ 
 Άκουσα προσεκτικά και διάβασα ακόμα προσεκτικότερα τις πρόσφατες απαντήσεις σου σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που προέκυψαν από το πρόσφατο βιβλίο μου «Ανίκητοι Ηττημένοι» αναφορικά με τις μεταξύ μας συνομιλίες το πρώτο εξάμηνο του 2015.  
 Έχω να σου προτείνω το εξής. Αντί για γενικολογίες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς σε προ(σ)καλώ να καταδείξεις σε ποιο κεφάλαιο του βιβλίου, σε ποια σελίδα, σε ποια
παράγραφο ανέφερα έστω και μια ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που μου είπες (π.χ. ότι η 3η δανειακή συμφωνία και το 3ο Μνημόνιο που με πίεζες να υπογράψω, και το οποίο υπεγράφη μετρά την παραίτησή μου, "θα ήταν κάκιστο για την Ελλάδα" – ή, ακόμα εντονότερα, την άποψή σου ότι, σε περίπτωση που υπέγραφα, "θα ήμουν υπόλογος στον λαό μου").   Φιλικά   Γιάνης Βαρουφάκης»
http://www.sofokleousin.gr/archives/360681.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μέσω του gov.gr οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, γάμου ή θανάτου

«Μεγάλη τομή στις συναλλαγές του πολίτη με το Δημόσιο»χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, τη δυνατότητα...