Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Μαξίμου: Ξεκινά η προετοιμασία για τη ΔΕΘ - Μια εβδομάδα θα μείνει στη Θεσσαλονίκη ο Αλ. Τσίπρας


Σε ρυθμούς... ΔΕΘ αρχίζει να κινείται σιγά-σιγά το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ξεκινά η προετοιμασία για την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.
Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερα έμφαση και σημασία στη συγκεκριμένη επίσκεψη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτό η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν θα περιοριστεί στο... σύνηθες 48ωρο. Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας αναμένεται ότι θα μείνει για μια ολόκληρη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει εκτεταμένες επαφές με φορείς της πόλης.
Άλλωστε, αυτή είναι η πρώτη ΔΕΘ από τότε που άρχισε να λειτουργεί το γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη και από το Μαξίμου θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο και μάλιστα σε χρονίζοντα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές τις

οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκαν στην απόδοση στρατοπέδων στους πολίτες, τον ΟΑΣΘ, αλλά και το Μετρό.
Στο πλαίσιο αυτό. ο πρωθυπουργός δεν θα παραμείνει στην πόλη μόνο για ένα 48ωρο όπως συνήθιζαν προηγούμενοι πρωθυπουργοί, αλλά αντιθέτως, αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς.

Προετοιμασία και για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο
Παράλληλα, εντείνονται οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο, που θα γίνει στην Κρήτη, 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Για τον σκοπό αυτό, στην Κρήτη θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ είχε προηγηθεί συνεργασία με τον περιφερειαρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αύριο, συγκεκριμένα, ο Χρ. Βερναρδάκης θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως επίσης και σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.
https://www.eklogika.gr/news/Maksimou-KSekina-h-proetoimasia-gia-th-DETH--Mia-evdomada-tha-meinei-sth-THessalonikh-o-Al-Tsipras-07-08-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...