Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άνδρο παρανομίας οι καντίνες στο Γαϊδουρονήσι – Μετά τη φοροδιαφυγή και ανασφάλιστοι εργαζόμενοι

Αδιανόητη η κατάσταση με τις καντίνες στο Γαϊδουρονήσι, καθώς μετά τις ταμειακές μηχανές "μαϊμού" που είχαν εντοπιστεί και το λουκέτο που είχε επιβληθεί, σε νέο έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο ιδιοκτήτης δεν είχε αυτή τη φορά ασφαλίσει τους εργαζομένους τους. Μπορεί δηλαδή πλέον να μην κόβει πλαστές αποδείξεις και να μην φοροδιαφεύγει, αλλά εντοπίστηκε από την ΑΑΔΕ να εισφοροδιαφεύγει.
© www.cnn.gr Ελλάδα Μπορεί οι καντίνες στο Γαϊδουρονήσι με τις «μαϊμού» ταμειακές μηχανές να λειτουργούν εκ νέου από το περασμένο Σάββατο με προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου, αυτήν τη φορά όμως ο ιδιοκτήτης τους θα κληθεί να καταβάλει υψηλό πρόστιμο στα ασφαλιστικά ταμεία για αδήλωτους εργαζόμενους.

Χθες στις 12.30 μετά το μεσημέρι πέντε ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μετέβησαν στον χώρο προσποιούμενοι τους πελάτες και διαπίστωσαν ότι εκδίδονταν κανονικά αποδείξεις. Ωστόσο, όταν στις 14.00 ζήτησαν τα στοιχεία ασφάλισης για τους επτά εργαζόμενους, αποδείχθηκε ότι αυτοί δεν είχαν δηλωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης έσπευσε μετά τον έλεγχο να ασφαλίσει τους εργαζόμενους, αλλά ο φάκελος απεστάλη από την ΑΑΔΕ στον ΕΦΚΑ και αυτός θα καταβάλει πρόστιμο 73.500 ευρώ (10.500 ευρώ/εργαζόμενο).
 http://www.msn.com/el-gr/news/national/%ce%ac%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b1%cf%8a%ce%b4%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b9-%e2%80%93-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9/ar-AApIEJz?li=BBqxHCu&ocid=mailsignout

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!