Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άδειες τώρα! Μια ευκαρία που δεν πρέπει να χαθεί…

Μπροστά σε μία μοναδική ευκαιρία βρίσκεται ο πολιτικός κόσμος και οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. Μετά από την πρόταση του ΕΣΡ για τον αριθμό των αδειών και την τιμή εκκίνησης  της διαδικασίας και την τροπολογία του... Ν. Παππά για τις 10 δόσεις σε βάθος 10ετίας, υπάρχει η προοπτική να επέλθει συμφωνία χωρίς νικητές και ηττημένους. Το καθεστώς της ομηρίας , της εκπομπής χωρίς άδειες θα τελειώσει, μαζί με την εποχή κατάληψης των δημοσίων συχνοτήτων.
Μπορεί η διαπλοκή των συμφερόντων να μην αντιμετωπίζεται πλήρως, όμως εξαιτίας και της οδυνηρής κατάστασης που βρίσκονται τα media, συνέβησαν και σημαντικές αποχωρήσεις από το πεδίο. Εφόσον προκηρυχθούν και εκδοθούν οι άδειες, μετά θα είναι ευθύνη της Πολιτείας και ειδικά του ΕΣΡ, με τα κατάλληλα εργαλεία να αντιμετωπίσει τα ζητήματα ανομίας.
Το μεγάλο βήμα αυτό που φοβούνταν να κάνουν όλοι, επί δύο και πλέον δεκαετίες έχει πλέον όλες τις προυποθέσεις για να γίνει και να είναι στέρεο. Μια από τις προυποθέσεις είναι να αντιμετωπιστούν οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ, σαν όλους τους υπόλοιπους έλληνες και να μην εξασφαλίσουν άλλα προνόμια, πέραν της ισχύος που δίνει η νόμιμη εκπομπή άδειας. Και για τους επιχειρηματίες, να δείξουν σύνεση και να προστατεύσουν τις τηλεοπτικές τους

επιχειρήσεις.

Και οι εργαζόμενοι; Ο αγώνας που θα πρέπει να γίνει είναι να αντικατασταθεί το μαύρο χρήμα που παράγεται γύρω από τη διαφήμιση σε πραγματικές θέσεις εργασίας.

http://kapistri.blogspot.gr/2017/08/blog-post_99.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!