Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Λεβέντης: Ο Τσίπρας βγήκε σκάρτος αλλά θα τον στηρίξω αν τα βρει μπαστούνια με τον Καμμένο


«Σκέφτομαι αν ο κ. Τσίπρας τα βρει μπαστούνια με τον Καμένο που είναι ακροδεξιός και θελήσει την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων θα του τη δώσω, αν σεβαστεί τα εννιά σημεία, αν ξεκινήσει κάθαρση ευρείας έκτασης και αλλάξει πολιτική. Γιατί ο Τσίπρας επί πέντε χρόνια βγήκε σκάρτος, έλεγε σκίζει μνημόνια, διαγράφει χρέη, ενώνει τον Νότο κατά του Βορρά... τα έλεγε και μετεκλογικά. Είχε πέντε χρόνια πλάνης, εξαπάτησε τον κόσμο και δρομολόγησε όνειρα τα οποία βγήκαν σκάρτα και μια συγγνώμη δεν ζήτησε», επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Απαντώντας στην ερώτηση εάν σκοπεύει να βοηθήσει την κυβέρνηση στην υλοποίηση των μνημονιακών υποχρεώσεών της, τονίζει ότι «το μνημόνιο Τσίπρα στηρίζεται στη σκέψη να ρίχνουμε
όλα τα βάρη στον ιδιωτικό τομέα και να προστατεύουμε τον δημόσιο σαν ιερές αγελάδες».
Ο κ. Λεβέντης για ακόμη μια φορά σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει οικουμενική κυβέρνηση «αλλά προτίμησε να πάει με τον Καμένο που είναι δεξιός, αλλά είναι βολικός. Ενδιαφέρεται μόνον να πάρει υπουργεία».

Τα 9 σημεία και οι «αρχόμισθοι» στο δημόσιο
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κάνει λόγο ξανά πως το κόμμα του ζητά «την απόλυση από τη Βουλή 1.500 υπαλλήλων που είναι συγγενείς των βουλευτών και είναι αργόμισθοι».
«Ζητούμε στο Δημόσιο γενικώς να εντοπιστούν οι αργόμισθοι και έχουμε ένα σχέδιο από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για να γίνει η αξιολόγηση δίκαια και σε βάθος δεκαετίας. Βάζω το βάρος στον έλεγχο, αν ένας εργαζόμενος ήταν πραγματικά εργαζόμενος ή αργόμισθος», προσθέτει.

«Τσόντα της δεξιάς» το ΠΑΣΟΚ
Απαντώντας στην ερώτηση εάν πρόκειται ως εκπρόσωπος του χώρου του κέντρου να πάρει πρωτοβουλία για την ενοποίησή του και να συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ σημειώνει τα εξής:
«Αυτοί όλοι αποτελούν εμπόδιο. Το μεν ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να φέρει σοσιαλισμό και έγινε δεξιότερο της δεξιάς και έγινε τσόντα της δεξιάς. Είναι ερείπια ενός παλιού ΠΑΣΟΚ, που έχει προδώσει τον εαυτό του και κακώς υπάρχει. Το δε ΠΟΤΑΜΙ είναι ένα μωσαϊκό, λίγο από δεξιά, λίγο από ΠΑΣΟΚ, λίγο από ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να υπάρχει ψυχική ενότητα όταν ο καθένας έρχεται από άλλο ημισφαίριο».
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ξάδερφος Κασσελάκη: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, πολλά ερωτήματα έχουν προκύψει αναφορικά μ...