Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Επικοινώνησαν Τσίπρας-Πούτιν – Τι είπαν οι δύο ηγέτες


Με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνομίλησε, όπως αναμενόταν, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το απόγευμα της Παρασκευής.
Στην μεταξύ τους επικοινωνία, συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ζητήματα που αφορούν την επικείμενη σύγκληση της μεικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγικών ροών.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δέχτηκε συγχαρητήρια για την επανεκλογή του από την Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Laura Boldrini, με την οποία συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης
των ελληνο-ιταλικών σχέσεων.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του ομολόγου του Li Keqiang, προς τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων των δύο χωρών.
http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δεύτερη θέση, «έστω και με μία ψήφο»

Τη δεύτερη θέση, έστω και με μία ψήφο διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ο Νίκος Ανδρουλάκης , ο οποίος όσο πλησιάζουμε προς τις ευρωεκλογές θα ...