Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Eπέλαση νεογενίτσαρων ''αρχόντων Πατριαρχείου'', στην Αθήνα

ΜΗΔΕΝΙΚΗ η προσφορά τους στον Ελληνισμό, στην Ομογένεια, στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα 26-29 Μαΐου 2024, το 4ο Διεθνές Συνέδριο των ''Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου'' για ''Θρησκευτική Ελευθερία''.

Γιά να γίνει ένας ''νεολεφτάς''' Ομογενής ''άρχων Πατριαρχείου'', πρέπει να καταβάλει 100.000 δολ. -γιά όφελος ''εμπορικής επιχείρησης Βοθρολομαίου'', με το όνομα ''πατριαρχείο Κων/πολης- σε 10 χρονιάτικες δόσεις ή ολικά. Δηλαδή, αγοράζει έναν εκκλησιαστικό... ''τίτλο'' με μηδενική αξία. ''Εισπράκτορας'' (ΗΠΑ), φυσκά, το ''ρασοφόρο λαμόγιο'' φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος), ο οποίος απόκτησε τεράστια περιουσία από τον... μισθό του παπά.

'Αρχοντες γίνονται και από την Ελλάδα και άλλες χώρες, ανάλογα με τις ''υπηρεσίες'' και

''προσφορές'' τους, ατομικά στον διεφθαρμένο πατριάρχη.

Το ''Τάγμα τού Αγίου Ανδρέα'', που αποτελείται από τους Άρχοντες που ζουν στην Αμερική, ιδρύθηκε 1966 από τον αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο, επί Πατριάρχη Αθηναγόρα, όταν ο Ιάκωβος απένειμε την τιμή σε 30 μέλη της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Ο πρώτος Μεγάλος Διοικητής τού Τάγματος ήταν ο Pierre De Mets.

Τα τελευταία 15 χρόνια, Μέγας Διοικητής (''ταγματάρχης'') είναι ο ''άρχων Ακτουάριος'', ιατρός Αντώνιος Ι. Λιμπεράκης, ο οποίος ηγείται τού Τάγματος ''για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας τού Οικουμενικού Πατριαρχείου''.

Σημ.: Ο ''Ακτουάριος'' ήταν κρατικός υπάλληλος του ρωμαϊκού κράτους. Αργότερα, επί Βυζαντίου, ο τίτλος αποδώθηκε σε ειδικευμένους ιατρούς. Γνωστός ήταν και ο ''Ακτουάριος του Ιπποδρομίου''.

Με την εισαγωγή στο «Τάγμα τού Αγίου Ανδρέα», όπως ορίζονται ως ομάδα οι Άρχοντες της Αμερικής, ο τιμώμενος ορκίζεται «να υπερασπιστεί και να προωθήσει την ελληνορθόδοξη πίστη και παράδοση».

Η μεγάλη πλειοψηφία των ''αρχόντων'', είναι επίσης μέλη της ΑΧΕΠΑ και ''μασονικων στοών''.

Τους ''άρχοντες'', η πηγή των εκκλησιαστικών κακών στις ΗΠΑ, με το όνομα φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος (γνωστός ως φΑΚ), ''τους ''έχει στην τσέπη''. Να τονιστεί ότι, ο ''φάδερ 'Αλεξ'', εκτός από... ''εισπράκτορας'' του Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ, είναι και... ''πνευματικός ηγέτης'' (spiritual leader) των ''αρχόντων'' του ''τάγματος του αγίου / Απόστολου Ανδρέα''. Οπότε, με τέτοιον ''πνευματικό ηγέτη'' φυσικό είναι οι γραφικοί ''άρχοντες'', να... ''είναι στα χαμένα''.

Και διασκεδάζει η Ομογένεια, επειδή θεωρεί τους ''άρχοντς με τα λιλιά'', ως γραφικούς, ''νεόπλουτα μηδενικά'' και ''άνευ σημασίας''.

Σε απλά ελληνικά, γιά να καταλάβουμε γιατί ''άρχοντες'' μιλάμε, αναφέρουμε ότι είναι χρήσιμοι γιά... ''Υπηρεσίες ΗΠΑ''.

Γ. Λυκ. - 23 Μάη '24

https://kalami.us/2024/omogeneia/arxontes-athens-may24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...