Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ράπισμα από Καθημερινή για ΕΥΠ και υποκλοπές: Η κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να μην παίζει με τους θεσμούς!

Χαστούκι που δύσκολα «χωνεύεται» ή ξεπερνιέται ρίχνει στην κυβέρνηση η Καθημερινή για την υπόθεση των υποκλοπών και πώς χειρίζεται την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η οποία είχε επιδοθεί σε ένα όργιο παρακολουθήσεων, χωρίς να δίνει λογαριασμό στους θεσμούς της Πολιτείας.

Με ένα άρθρο, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει την εποπτεία της ΕΥΠ, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πάσχος Μανδραβέλης τονίζει ότι το κυβερνών κόμμα «οφείλει να σοβαρευτεί και να μην παίζει με τους θεσμούς».

«Πληρώνουμε μία υπηρεσία, που δεν λογοδοτεί στη Βουλή, δεν εφαρμόζει αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου και ο πολιτικός της προϊστάμενος λέει ότι είναι δική της δουλειά εάν θα εφαρμόζει ή όχι τους νόμους» σημειώνει το άρθρο.


Στο οποίο ακριβώς πριν από αυτό το σημείο παρατίθεται ο διάλογος που είχε ο πρωθυπουργός με δημοσιογράφους σε πρόσφατη συνέντευξή του – αυτή ήταν και η αφορμή για το άρθρο – στην οποία ο κ. Μητσοτάκης τα παραπέμπει όλα στη διάθεση της Υπηρεσίας.

Μάλιστα το άρθρο ξεκινά με το γνωστό από την πολιτική ιστορία του τόπου, μα και τρομακτικό, όπως το χαρακτηρίζει, ερώτημα «Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο».
https://www.topontiki.gr/2024/05/24/rapisma-apo-kathimerini-gia-efp-ke-ipoklopes-i-kivernisi-na-sovarefti-ke-na-min-pezi-me-tous-thesmous/

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447915601531 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447915601531

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...