Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα «όπλα» του Ανδρουλάκη στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές

Σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην πλευρά των νικητών την βραδιά των εκλογών της 9ης Ιουνίου είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι το αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής κάλπης θα φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Τα (νέα) όπλα Ανδρουλάκη
Για να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο της δεύτερης θέσης ο Νίκος Ανδρουλάκης επιστρατεύει όλα τα «όπλα» που έχει στην κατοχή του.

Ένα απ’ αυτά είναι η καθιέρωση (πρώτος το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ) της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά προχθές, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σήμερα Πέμπτη στις 13:00. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ενημερώσεις των πολιτικών συντακτών θα γίνονται κάθε δύο μέρες.

Ένα επίσης όπλο που χρησιμοποιεί ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι η επαφή του με τον κόσμο. Οι περιοδείες που κάνει ανά τη χώρα του δίνουν αέρα στα φτερά του για το εκλογικό αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν εφικτό στόχο τη δεύτερη θέση και εμφανίζονται απολύτως βέβαιοι για την αύξηση των ποσοστών.

«Εχουμε στοιχεία ότι θα ανατραπεί η εικόνα των δημοσκοπήσεων, όπως η αυξημένη συσπείρωση και το θετικό ισοζύγιο εισροών», τονίζουν στελέχη του κόμματος.


Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνει κάλεσμα στους ψηφοφόρους και ειδικότερα προς όσους «διαχρονικά στήριξαν την παράταξη», ούτως ώστε με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ «θα μπορεί να δοθεί απάντηση στην αλαζονεία του 41% της Ν.Δ.».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης την Παρασκευή θα είναι στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο στη Βόρεια Ελλάδα, τη Δευτέρα θα γίνει η κεντρική ομιλία στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 5 Ιουνίου η συγκέντρωση της Αθήνας και η προεκλογική περίοδος θα κλείσει την Παρασκευή 7 του μήνα από το Ηράκλειο Κρήτης.

Παραίτηση Κεραμέως μέχρι… τέλους

Ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση διαρροής απόρρητων δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού στη Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι για τις 400.000 ευρώ που είναι το πρόστιμο για τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να παρακρατηθούν από την τακτική επιχορήγηση του κράτους προς τη γαλάζια παράταξη.

«Δεν θα πληρώσει ο λαός και ο φορολογούμενος τη διαφθορά της Νέας Δημοκρατίας.

Να κλέβουν απόρρητα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων ανθρώπων του εξωτερικού και να τα δίνουν στους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας», λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με την παραίτηση του Νίκης Κεραμέως στην Χαριλάου Τρικούπη και τους λόγους για τους οποίους την ζητούν σημειώνουν:

«Στο πόρισμα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τονίζεται ότι η διερεύνηση έπρεπε να γίνει επί θητείας της Νίκης Κεραμέως στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εκεί εντοπίζονται σημαντικές ελλείψεις. Άρα, η κα. Κεραμέως δεν έκανε σοβαρό έλεγχο γιατί πολύ απλά ήθελε να συγκαλύψει το σκάνδαλο», λένε.
https://www.topontiki.gr/2024/05/30/pasok-afta-ine-ta-opla-tou-androulaki-sto-dromo-pros-tis-evroekloges/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...