Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

«Κεραυνοί» Χρυσοχοΐδη κατά ΕΠΟ για τον τελικό του κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Αυτό είναι ντροπή»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Στην Ελλάδα του… παραλόγου, μέσα σε λίγες ημέρες θα φιλοξενηθεί τελικός Conference League με φιναλίστ τον Ολυμπιακό, στην έδρα της ΑΕΚ και τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Παναθηναϊκού και Αρη, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Αυτό γιατί η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό εκεί, ώστε να μοιραστεί η απόσταση, αλλά βάσει νόμου Βρούτση, δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οπαδοί των δύο ομάδων από την στιγμή που το γήπεδο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας.
Αν και επί μήνες, άπαντες γνώριζαν πως ο τελικός πάει για εκεί, ούτε η ΕΠΟ, αλλά ούτε και οι αρμόδιες αρχές του Βόλου, έκαναν ενέργειες για να μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει κόσμο.

«Από τη μια μεριά οργανώνουμε έναν από τους 3 μεγαλύτερους αγώνες, στην Ευρώπη, το Conference League, και από την άλλη κάνουμε τον τελικό κυπέλλου σε κλειστό γήπεδο. Αυτό είναι ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο Χρυσοχοϊδης.

Πρόσθεσε, δε, πως «από τον Φεβρουάριο και μετά, όταν άνοιξαν πάλι τα γήπεδα, δεν έχουμε το παραμικρό περιστατικό. Δεν έχει πέσει ξανά ποτέ ούτε ένας πυρσός, μέσα στα γήπεδα. Έχει αποδώσει ότι υπάρχει απ’ όλους και κυρίως από τις διοικήσεις των ΠΑΕ, των ΚΑΕ και όλων των ομάδων, η πρόνοια ότι ένας πυρσός μπορεί να είναι μια καταστροφή για την ομάδα».
https://www.topontiki.gr/2024/05/21/keravni-chrisocho%ce%90di-kata-epo-gia-ton-teliko-tou-kipellou-choris-kosmo-afto-ine-ntropi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...