Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Δεν είναι επαίτες…

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Νίκος Παπανδρέου, με ανάρτησή του στα social media, όπου στρέφεται κατά του πρωθυπουργού,με αφορμή ντροπιαστικό διάλογο που είχε ο τελευταίος, με συνταξιούχο στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα,ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανήρτησε βίντεο, όπου ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε συνταξιούχο που τον πλησίασε για να του πει ότι κάτι πρέπει να γίνει με τις συντάξεις πείνας που λαμβάνουν οι απόμαχοι της ζωής, παραδέχθηκε ότι"δεν βγαίνει" ο μήνας με 540 ευρώ, αν έχει κανείς να πληρώσει ενοίκιο(άραγε, αν δεν έχει, βγαίνει;) και τη ρώτησε αν τη βοηθάει η Εκκλησία.
«Kύριε Πρωθυπουργέ, δεν είναι ότι με 540 ευρώ το μήνα σύνταξη, "δε βγαίνει", αν έχει κανείς να πληρώσει και ενοίκιο. Απλώς ... "δε βγαίνει"!», έγραψε ο κ.Παπανδρέου, για να συμπληρώσει ότι είναι ευχής έργον που υπάρχει η Εκκλησία, με όποια βοήθεια μπορεί να παράσχει, και στηρίζει και βοηθά με όλες τις δυνάμεις της, και πως για αυτό είμαστε ευγνώμονες. «Αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό η πρόταση του Πρωθυπουργού της χώρας. Η δουλειά σας είναι να μην χρειάζεται καμία τέτοια βοήθεια, κανένας απόμαχος της εργασίας. Για αυτό, μην παίζετε με την αξιοπρέπεια των περήφανων γηρατειών. Δεν είναι επαίτες. Όσο και αν προσπαθείτε να τους κάνετε…», κατέληξε, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την πολιτική μισθών και συντάξεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
https://www.matrix24.gr/2024/05/den-ine-epetes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΣΟΚ: Δύσκολη η επόμενη μέρα – Πολλαπλά «χτυπήματα» κατά Ανδρουλάκη από τους επίδοξους αρχηγούς

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής κ...