Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σαδιστής. Tα άφησε να καούν ζωντανά! MA

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

20.000 γουρούνια κάηκαν ζωντανά, στρυμωγμένα σε μικροσκοπικούς στάβλους χωρίς διέξοδο. 

Οι φάρμες του Ολλανδού Άντριαν Στράθοφ ήταν κολαστήρια και πριν την πυρκαγιά: στοιβάζει τα ζώα το ένα πάνω στο άλλο, σκοτώνει στο ξύλο άρρωστα γουρουνάκια και αφήνει ζώα με σπασμένα κόκαλα και ανοιγμένα όργανα να υποφέρουν. 

Ο σαδιστής κτηνοτρόφος έχει ανατριχιαστική φήμη και η Γερμανία τού έχει ήδη απαγορέψει την κτηνοτροφική δραστηριότητα. Τώρα πρέπει να κάνουν το ίδιο κι άλλες χώρες της ΕΕ

Νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητος. Αλλά αν συσπειρωθούμε τώρα, μπορούμε να πιέσουμε τις αρχές να κάνουν νέους εξονυχιστικούς ελέγχους και να αναστείλουν τις άδειές του, μέχρι να γίνει
επιθεώρηση σε όλες του τις μονάδες. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο!

Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»

Προς τις τοπικές, περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές: 

«Ως πολίτες εξοργισμένοι από τα απίστευτα βασανιστήρια ζώων στις κτηνοτροφικές μονάδες του Άντριαν Στράθοφ, σας καλούμε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η τοπική, περιφερειακή, εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, για να του ανακαλέσετε τις άδειες εκτροφής, ώστε να μην μπορεί να διατηρεί κτηνοτροφικά ή άλλα ζώα. Επίσης, σας ζητάμε να θεσπίσετε αυστηρότερα μέτρα για την πυρασφάλεια και τα δικαιώματα των ζώων, ώστε να αποφευχθεί μια παρόμοια τραγωδία στο μέλλον.»


Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»

Ο Στράθοφ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κτηνοτρόφους στην ΕΕ, με 6 μεγαφάρμες στην Ολλανδία και πολλές άλλες σε Ουγγαρία και Γερμανία. Παρόλο που η ολλανδική αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων έχει επιθεωρήσει 14 φορές τις φάρμες του και τα πρόστιμα, οι παραβάσεις κι οι αναφορές για κακοποίηση συσσωρεύονται, μόλις πήρε άδεια για εκτροφή άλλων 11.000 χοίρων!

Αρκετά! Αυτό δεν είναι κτηνοτροφία. Είναι βιομηχανία βασανιστηρίων! 

Μαζί μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι αυτά ήταν τα τελευταία του θύματα. Ας δημιουργήσουμε μια τεράστια δημόσια έκκληση, για να κάνουμε τις αρχές να παρέμβουν και να αποτρέψουμε το επόμενο λουτρό αίματος:

Υπόγραψε με ένα κλικ: «Κλείστε τις φάρμες του σαδιστή»
Το κίνημά μας έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στη βία κατά των ζώων – από το φεστιβάλ σκυλίσιου κρέατος της Κίνας μέχρι το βάρβαρο εμπόριο αίματος έγκυων αλόγων. Ξέρουμε πως, όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά για την προστασία των ζώων, καταφέρνουμε απίστευτα πράγματα. Κι αυτή η φορά δε θα ’ναι διαφορετική...

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Mike, Anneke, Luca, Danny και όλη η ομάδα του Avaaz   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

το τεράστιο σημερινό μας χρέος

Πολλοί νομίζουν ότι το χρέος του σύγχρονου ελληνικού κράτους είναι μια παλιά ιστορία που μεταφέρονταν απο δεκαετία σε δεκαετία. Μια πολύ παλιά ιστορία δύο αιώνων όπου το ελληνικό κράτος δανείζονταν συνεχώς, έπεφτε έξω συνεχώς και αυτό μας επηρέασε φθάνοντάς μας στη σημερινή μας κατάσταση. Πράγματι υπήρξαν τέσσερεις τέτοιες περιπτώσεις μέχρι το 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Όμως το τεράστιο σημερινό μας χρέος, για το οποίο σήμερα υποφέρουμε, είναι δημιούργημα των τελευταίων 40 ετών.
Μικρό στην αρχή, επιταχυνόμενο μετά, και τεράστιο στο τέλος.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά - Blogger Dimitris Nikogloy

ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!! Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ !!!

Άγιοι Αρχιερείς, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος!
Ως Έλλην πολίτης και ως Ορθόδοξος Χριστιανός και με τον προσήκοντα σεβασμό προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας είπω τα κάτωθι:
Κατά τη μακρόχρονη σκλαβιά των 400 ετών, υπό το ζυγό της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι Έλληνες κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη, τόσο την Εθνική τους, όσο και την θρησκευτική τους, ταυτότητα!!!