Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η Δικαιοσύνη δεν τα πάει καλά

Καθεστωτική και πραξικοπηματική χαρακτήρισε την κυβέρνηση η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σε σημερινή συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έψεξε την κυβέρνηση για το «Όχι» του δημοψηφίσματος, που έγινε «Ναι», «ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού» και σχολίασε τα θέματα γύρω από τη Δικαιοσύνη.
«Η Δικαιοσύνη βάλλεται από πάρα πολλές πλευρές και από την κυβέρνηση και από τους δανειστές αλλά και από το εσωτερικό της. Η Δικαιοσύνη πολύ πρόσφατα δέχθηκε φιρμάνι από την κυβέρνηση για να ανατραπεί το βούλευμα παραπομπής των υπευθύνων του ΤΑΙΠΕΔ για τα 28 ακίνητα της εθνικής τράπεζας. Θυμάστε ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ
ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να ανατραπεί το παραπεμπτικό βούλευμα για να εκταμιευτεί η δόση», τόνισε με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
«Και δυστυχώς αυτό το φιρμάνι έγινε αποδεκτό από τη Δικαιοσύνη, που αναπροσάρμοσε σε μηδενικό χρόνο την κρίση της υποτασσόμενη στους δανειστές», πρόσθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Εγώ δεν είμαι από αυτούς που κολακεύω τους δικαστές. Η Δικαιοσύνη είναι πυλώνας της Δημοκρατίας, είναι προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και δυστυχώς η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή αποτελεί στόχο των δανειστών και του καθεστώτος. Θέλουν να την καθυποτάξουν και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το καταφέρνουν», είπε.  
«Η Δικαιοσύνη κρίνεται καθημερινά, δεν τα έχει πάει καλά» συμπλήρωσε και αναγνώρισε πως «άλλο είναι να κρίνεται και άλλο να βάλλεται».
http://www.topontiki.gr/article/229029/zoi-konstantopoyloy-i-dikaiosyni-den-ta-paei-kala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μονομερής διαγραφή του χρέους παραμένει μια ώριμη και αναγκαία διεκδίκηση

Του Θοδωρή Βουρεκά Στους καιρούς μας το χρέος (δημόσιο και ιδιωτικό) δεν είναι προφανώς φαινόμενο μόνο ελληνικό ή φαινόμενο του αποδυν...