Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΠΟΥ "ΈΣΠΡΩΞΑΝ" ΤΟ "ΕΡΡΊΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ....ΉΤΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗ ΠΡΌΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΚΑΘΗΓΗΤΉ κ. ΓΡ. ΚΩΣΤΑΡΑ.

ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΠΟΥ "ΈΣΠΡΩΞΑΝ" ΤΟ "ΕΡΡΊΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΆ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ....ΉΤΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΗ ΠΡΌΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ ΚΑΘΗΓΗΤΉ κ. ΓΡ. ΚΩΣΤΑΡΑ.

ΚΑΘΗΓΗΤΆ  κ. Γ. ΚΩΣΤΑΡΑ,  ΤΟΝ  ΣΥΝΥΠΟΓΡΆΨΑΝΤΑ ΜΕΘ' ΥΜΏΝ πρ. ΥΠΟΥΡΓΌΝ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑΣ κ. ΑΔ.-ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΧΏΡΗΣΙΝ -ΙΔΈ ΧΆΡΙΣΜΑ- ΤΟΥ "ΕΡΡΊΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" ΕΙΣ ΤΗΝ "ΗΜΙΘΈΑΝ" ....ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕΤΕ;

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΈΣ ΟΝΟΜΑΤΆΚΙ "ΗΜΙΘΕΑ"(!!!!) -ΜΉΠΩΣ- ΕΣΕΊΣ ΤΟ "ΑΝΑΣΎΡΑΤΕ" ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧ. ΕΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ "ΧΑΡΊΣΑΤΕ" ή ΣΥΓΚΙΝΗΘΉΚΑΤΕ ΌΠΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΦΟΙΤΗΤΉΣ κ. ΆΔΩΝΙΣ;
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ -ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ- ΜΙΛΆΜΕ ΚΎΡΙΕ....  

ΑΛΛΆ ...."Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΊΑ"  ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ ΣΤΟ Ε.Ν  ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΈΜΠΑ ΛΈΜΕ  ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΈΜΠΑ κ. ΚΩΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΝΟΜΠΆΡΕΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ.

ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΟΥ ....ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΌΛΑΣΗ" ...."Ο ΚΑΙΡΌΣ ΓΑΡ ΕΓΓΎΣ", ΤΟ ΓΉΡΑΣ ΟΥΚ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟΝ ....ΚΑΙ -ΦΕΥ- ΑΠΌ ΤΗΝ "ΗΜΙΘΕΑΝ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΊΑΝ  ΟΔΗΓΕΊ ....ΈΣΤΩ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΜΕΘΑ "ΕΚΛΕΚΤΟΊ" ΤΟΥ κ. "ΝΤΑΝΤΟΥ" ....ΌΣΤΙΣ -ΜΕΤ' ΕΠΑΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΚΟΝΌΜΑΣ(ΝΟΜΊΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΊΑΣ ΚΑΙ ΜΠΌΝΟΥΣ)- "ΜΟΙΡΑΖΕΙ" ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΊΣ ΚΛΊΝΕΣ ΤΟΥ Ε.Ν ....ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΏΣΤΑΙΝΑΣ!!!! 

ΕΡΏΤΗΣΗ:
....ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ ....ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΉΚΑΤΕ ΕΚΕΊ " ΑΡΙΣΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ "ΔΙΑΠΡΕΠΏΝ" ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ  ή "ΚΟΜΜΑΤΊΝΔΗΝ" ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΏΝ -ΔΙΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ....ΤΗΣ Ν.Δ;;;;

Image result for ερρίκος ντυναν άδωνις 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΌΡΗΣΗ ΜΕ ΝΌΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΆ -ΧΡΟΝΙΚΆ- "ΟΥΡΆ" !


Εφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017)

http://www.seanaa.grΕφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 - 2017)Εφεδρος Αξιωματικός, πρ. Πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017)



Στην αγκαλιά της Κρήσσας γης, που τόσο πολύ αγάπησε, αναπαύεται από την 1η Ιουνίου 2017 ο Έφεδρος Αξιωματικός, πρώην Πρωθυπουργός (1990 – 1993) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (1918 – 2017). Στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρίκα, βρήκε αιώνια γαλήνη με φόντο τα βουνά της Κρήτης και το γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους. Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ανωτάτου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), ύστερα από ομόφωνη απόφαση, είχε απονείμει τον Χρυσό Σταυρό – μετά Διπλώματος- των Εφέδρων Αξιωματικών στον εκλιπόντα. Στην ίδια εκδήλωση είχαν επίσης τιμηθεί για τις εξαιρετικές πράξεις τους τρεις Έφεδροι Αξ/κοί που πολέμησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η απονομή είχε λάβει χώρα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2005 στα Χανιά, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Στην τελετή μεταξύ άλλων παρέστησαν ο τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ο τέως Διευθυντής ΔΕΠΑΘΑ Στρατηγός Παναγιώτης Γκανίδης, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Καθηγητής Παν/μιου Αθηνών κος Γρηγόριος Φιλ. Κωσταράς, οι τοπικές Αρχές των Χανίων, το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ Χανίων, 20μελής αντιπροσωπεία Προέδρων και μελών ΣΕΑΝ της χώρας και πλήθος κόσμου. Ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ Καθηγητής κ. Γρηγόριος Φιλ. Κωσταράς εκφώνησε τον προσήκοντα λόγον αναφερθείς στον μεγάλο Πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και προμαχήσαντα Εφ. Αξ/κο. Ας σημειωθεί η ιδιαίτερη προσφορά και συνεργασία με την ΑΠΟΕΑ του ΣΕΑΝ Χανίων υπό τον Πρόεδρό του κ. Αθανάσιο Μανιδάκη και τον Γ.Γ. κ. Γεώργιο Φαντάκη, δίχως την αποφασιστική συνδρομή και ακάματη συμβολή των οποίων θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση αυτής της λαμπρής εκδήλωσης. Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν οι Θ. Μπριάνης, Μ.Γατόπουλος, Μ. Μπασδέκης, Ε. Θεοδοσόπουλος και Γ. Μιχαήλ.

12049583_1691780401041049_74895365423000642_n
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Σπηλιοτόπουλο.
Το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Σπηλιοτόπουλο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Χανιώτης Έφεδρος Αξιωματικός της περιόδου 1940-45.
Γεννήθηκε στα Χανιά το 1918.
Το 1935 τελείωσε το Πρακτικό Λύκειο Χανίων. Σπούδασε νομικά,
οικονομικές και πολιτικές επιστήμες.
Είναι ο μακροβιότερος σε κοινοβουλευτική θητεία έλληνας πολιτικός.
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1946, κατά τη διάρκεια της
θητείας του ως Εφέδρου Ανθυπολοχαγού. Σε ηλικία 32 ετών ανέλαβε
κυβερνητικά καθήκοντα.
Έχει εκλεγεί 18 φορές βουλευτής. Χρημάτισε υπουργός σε 7
Υπουργεία και Πρωθυπουργός κατά την περίοδο 1990-1993.
Αποσύρθηκε οικειοθελώς από την πολιτική το 2004.
Αλλά ας δούμε το βιογραφικό του της περιόδου 1940-1945.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το 2032 και η σύγκλιση με την Ευρώπη

Πριν από 30 χρόνια ξεκινούσε η μεγάλη πορεία της σύγκλισής μας με την Ευρώπη, που κορυφώθηκε με την ένταξή μας στο κοινό νόμισμα και σηματοδ...